Дата и час: 16 Яну 2026, 22:36

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Какви съквартиранти искате да имате?
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2008, 21:22 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
shu-shi написа:
И аз съм за съквартирантите от близки места-аз лично съм имала от Перник

Винаги съм се чудил на такива.
Аз ако бях от Перник въобще нямаше да си мисля за общежития, квартири и други простотии.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Авг 2008, 11:30 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
:D
Всички нещица, за които си мечтаете са прекрасни и искрено пожелавам на всички вас да сте доволни от бъдещите си съквартиранти... Обаче ниииикак, ама никак не е лесно постоянно да се съобразяваш с някого. Особено ако той ти е приятел. Може да звучи абсурдно, но е факт. Така че на ентусиастите, които са писали познати в съответната графа, пожелавам здрави нерви. И се настройте на вълна компромиси-иначе не се получава.
Колкото до това с какъв човек бих искала да живея... Ами, в най-общи линии искам да не си пречим взаимно. Тук е мястото и за 1 практически съвет- би било най-добре, ако още отначало си кажете условията и съответният/съответната също постави своите.
Колкото до купоните-за всичко си требе мярка. Хубаво е да можеш да се забавляваш, ама не е лошо и на следващия ден да можеш да реанимираш на спокойствие. Вярвайте ми (не, че имате основание, но все пак :wink: ) не е приятно когато мястото, където живеете, се превърне в Аврамов дом.
И ако някой е имал търпението да прочете всичко, което написах, заслужава да му пожелая успех. :lol:
:alien:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2008, 22:12 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Аз вече се запознах с едната си съквартирантка и ми се вижда свястна. А иначе трябва да се правят компромиси и всичко да е с граници. Купони (повече навън), учене (чат-пат), пиене (от време на време), пушене - да (ама не в стаята), да си правим компания по кафенетата и дискотеките (още по-добре). Колко често се къпе- нейна работа, ама да не ми мирише :lol: да не ме краде и да не ми пипа нещата без да пита, щото много държа на личното пространство и собствените вещи. Да не се друса и да не е няква досадна. И това е то, скромничко. А за живеенето с приятелка съм твърдо против, щото ще се изпокараме :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Какви искате да станете като завършите?

в Кандидатстудентска кампания 2013-2014

DeX

3

240

19 Авг 2013, 03:39

Kristo Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Какви съквартиранти искате?

[ Отиди на страница: 1 ... 20, 21, 22 ]

в КСК 2007-08

crystal

322

11415

05 Авг 2007, 21:29

Poetessa Преглежда последните мнения