И с постоянните смени няма да стане.
Цитат:
Тук не мога да се съглася. Един клуб не представя държавата, за тази цел си има национален отбор. Не мисля, че феновете на Ливъпул, Челси и Манчестър подкрепят Арсенал в ШЛ. Защо трябва англичаните не фенове на Арсенал да подкрепят отбор, в който има точно един англичанин. На много от клубовете дори собствениците им не са от съответната държава. Това означава ли, че Митал представя България или Леви - Англия. Единстеното, което свързва български клуб с България е че отборът е регистиран в България, трябва да спазва българските закони и повечето фенове са от България. Не виждам кое от тези неща ме свързва с ЦСКА( след като съм от Левски ). След като не съм фен на ЦСКА, не означава че ги мразя, но не означава, че трябва да ги подкрепям срещу Ливърпул, който ми е любимият отбор. Няма нищо лошо да си за българските отбори в Европа, но няма нищо лошо и в обратното.
Така си е, но е хубаво да идват пари насам. Къде отиват - не при мен:)
А и далеч нямам предвид, че националната гордост е движещият фактор. Трябват ни парици, трябват ни успехи, трябват... Как се харчат парите = ?
Пък и определено си ми става хубаво, когато отборите ни печелят:) И играят добре срещу голям тим. А и щом печелят значи ще имаме повече футболни емоции

и в България ще идват "големи имена". И желанието на родните отбори може да се засили при тази гледка и тези пари и да разчитат повече на играта си за да се класират в турнирите... Което е хубаво и за нас - ще можем да гледаме повече хубав футбол.
Пр.: не милея особено по Черно Море, но пък да гледам Щутгарт лайф версия... хех... Да ми тупка сърчицето, да гледам футбол - да печелят, ве, да печелят.. Ама Литекс, ама Левски, ама ЦСКА, ама Локо Един-от-всички...- да печелят и да ми водят добри отбори.
Но пък от друга страна е по-добре да не се класираш някъде.. отколкото това да стане и да ти напълнят кошницата с голове...

Въпреки парите...
Дрррръъннннннн!!!