Kristo написа:
Аз имам едни екстра-въпросчета:
Защо хората, които те нападат на основа на музикалните ти предпочитания го правят, при положение, че музиката, която те слушат е доста по-неприятна, нелепа и не струва повече от бг-поп-фолк, да не говорим за сръбския и гръцкия (защото те са световнопризнати, за разлика от бг)?
Елементарно-защото метълът учи на агресия.Дори да учиш психология(не като първо желание естествено)пак си агресивен

Той това проповядва
Kristo написа:
Какво мислиш за теорията ми, че 98% от форумците са комплексари?
Съвършено си прав

Стойностните хора винаги са по-малко,за съжаление
Kristo написа:
При положение, че в момента в Европа най-слушания жанр музика е електронната, какво ни има на нас българите, че слушаме следните жанрове:
- метъл и всичките 475 под-жанра (обясни какви хора го слушат)
- рап/хип-хоп (обясни какви хора го слушат)
- чалга/ориент/балканска етно музика (обясни какви хора го слушат)
- Българска Поп Музика (обясни какви хора го слушат)
Както виждаш льобимия ти стил "поп-фолк" не го намесвам, защото знам отговора.
О,не бих казал,че на Балканите се слуша метъл,та чак на 1 място си го сложил

Не си внушавай несъществуващи неща,само щото тука има 20 метълисти,които естествено всичките са модератори и създават абсолютно погрешно впечатление

Но нека си вярват,че форумът е метълски.Много ясно,че като си доведеш дружките,с които си пиеш кафето,форумът ти ще е еди какъв си....За да не се впущам в дълги характеристики-слушат го агресори
За рап и хип хоп-определено простее.
За чалга/ориент/балканска етно музика-най-различни хора

Поне не са с еднакъв манталитет,както почитателите на един друг стил
- Българска Поп Музика-То такава няма,затова ще кажа,че бг поп музиката я прави Payner

Еми какви хора я слушат-хората,които слушат поп винаги са отворени към всякакви стилове,от които изпитваш естетическа наслада
Kristo написа:
Преди тази тема беше обещал да не отговаряш на нелепи и обидни въпроси, моя въпрос сега е - кои отговори би си изтрил, защото питащия не заслужава да му се отговори? (аз се сещам за 1, ама няма да подсказвам)
Първо се сещам за Ira_dei