Дата и час: 21 Яну 2026, 11:16

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1473 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 99  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2005, 09:27 
Летописец Виртуоз
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Boromir написа:
Другата седмица стават пет месеца... А аз не само че не излизам от съня, а още повече му се отдавам (макар че не вярвах, че има накъде повече)

Оф, а в гимназията си бях така доволен от живота - византийци, шотландци и още хиляда хобита...
На ти сега - животът ми го връща с лихвите :love7:

Щастливец! Късметлия! :lol: И още много дълго време да се радваш на тази споделена и красива любов:) Ама не забравяй за приятелите си!
Та, по темата - понякога чувствам обич към всичкоооо. Днес слънцето така ме галеше по лицето, че нямаше какд а не изпитам обич към него :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2005, 18:52 
Драскач
Аватар

KeineSonne написа:
Мразя така, когато се разминаваш с разни хора, за които нещо много силно и съвсем необяснимо ти говори, че при други обстоятелства е щяло да има нещо със сигурност :cry: Винаги се натъжавам от такива "разминавания" и най-лошото е, когато в погледа на съответния човек четеш нещо подобно :( Усещането е като .. познание, за което не си готов, като спомен за нещо, за което се колебаеш дали изобщо си забравял, дали изобщо си знаел .. :?

ммм не можеше да бъде казано по-добре.. много познато.. =/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2005, 21:38 
you are a state of mind
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
.. и си казваш, че колкото и да е Съдбата на твоя страна, не може да си изневери и да не ти погоди някакъв такъв подъл, а понякога и жесток номер .. За какъв дявол иначе ще те разминава с хора, които никога няма да срещнеш?!? Голяма работа, че е щяло да бъде перфектната среща ....
Най-глупавото в цялата работа е, че си двойно прецакан, защото нямаш друг избор, освен да продължиш да вярваш в Съдбата и бъдещите й добри намерения, защото следваш дълга си - да живееш и търсиш ..

Уотевър :roll: Ама съм и аз .. нещо съм на няква такава вълна :roll: дълбокомислена .. Спрете ме!! :D
Напоследък се улавям, че съм влюбена в хората - все едно всеки има толкова много да каже, разкаже .. докаже??

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2005, 22:25 
Летописец Виртуоз
Аватар

KeineSonne написа:
.. и си казваш, че колкото и да е Съдбата на твоя страна, не може да си изневери и да не ти погоди някакъв такъв подъл, а понякога и жесток номер .. За какъв дявол иначе ще те разминава с хора, които никога няма да срещнеш?!? Голяма работа, че е щяло да бъде перфектната среща ....
Най-глупавото в цялата работа е, че си двойно прецакан, защото нямаш друг избор, освен да продължиш да вярваш в Съдбата и бъдещите й добри намерения, защото следваш дълга си - да живееш и търсиш ..

Уотевър :roll: Ама съм и аз .. нещо съм на няква такава вълна :roll: дълбокомислена .. Спрете ме!! :D
Напоследък се улавям, че съм влюбена в хората - все едно всеки има толкова много да каже, разкаже .. докаже??

Много са ми познати всичките ти думи до сега :) Да не би да сме се разболяли от една болест? Явно още не са й дали име, защото ние двете сме се разболяли първи... Да видим, дали е заразно...
Аз мразя изобщо, когато виждам някого само 1 път в живота си, няма значение, кой е той, дали сме пътували заедно в автобуса, видяла съм го/я на някоя почивка... Странно е, как срещаме толкова много хора, а малко от тях ни стават приятели, или преди сме имали близки отношения с някого,а после нещо е станало и сме престанали да си говорим, да си споделяме...
Дори не знам, дали някога пак ще видя човека, който ме целуна за първи път... Та аз дори не разбрах от коя държава беше точно :oops: :lol: Знам и си спомням, че имаше едно силно привличане тогава между нас, ама не сме се колебали толкова дълго като теб KeineSonne. Лошото е, че колкото по-остарявам, толкова повече мисля...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Ное 2005, 22:28 
мохикана
Аватар

То това за остаряването и мисленето го има при всички, спокойно. А иначе не е зле от време на време човек да спре и да направи равносметката.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2005, 15:47 
От дъжд на вятър
Аватар

Ами моята равносметка е: hopelessly /but happily/ in love!!! :D

И от личен опит казвам, че любовта /редовна и в прилични количества/ изглажда бръчките... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2005, 17:06 
мохикана
Аватар

Любовта си е нещо необходимо - с нейна помощ човек се разтоварва и зарежда положително.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Ное 2005, 19:55 
Драскач
Аватар

KeineSonne написа:

A толкова по-гадно е когато си имала контакт с такава една сродна душа и си усетил колко много емоции бихте могли да споделите и колко хубаво би било, ако бъдете заедно.. и тогава изведнъж , както спомена Съдбата ти е изхилва в лицето и ти разбираш, че всичко е толкова невъзможно, че ти самия колкото и да се стараеш не би могъл да го измислиш.. Кофти е, много е кофти и само като се сетя и се чувствам изиграна..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2005, 23:45 
wild child
Аватар

Напоследък се чувствам все по-влюбена с всеки изминал ден! :D Може да е от времето... :roll: :lol:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2005, 08:48 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
И аз така,Принцеса...Сто процента е от времето...Все ми иде да напиша на снега едно голяяяяяямо сърце и вътре : Мишето+Ицко = 22.09.2005 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Ное 2005, 00:10 
Легендарен флуудър
Аватар

Любовта е нещо хубаво,когато е споделена

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Ное 2005, 10:19 
you are a state of mind
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
creed написа:
Любовта е нещо хубаво,когато е споделена

:thumbright:
"Love is love reflected" както пееше добрият стар чичо Стив Тайлър

Иначе съм влюбена, да - пак. Висок, строен, на външен вид много стилен, и с добро име - абе перфектен!! Днес трябва да питам дали има камера .... :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Ное 2005, 10:38 
мохикана
Аватар

Fleur написа:
не винаги положително :evil: най-вече отрицателно!
love sux!

Не бих казал същото... мен ми влияе отрицателно точно обратното положение!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Ное 2005, 12:22 
Легендарен флуудър
Аватар

и на мен така..или поне ми е достатъ4но кофти

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1473 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 99  Следваща