Искам да се оплача от потребителя/модератор Роджъртейлър. Откъде да започна и защо настоявам правата му да бъдат преразгледани?
Чисто казано - отношението му към потребителите на форума е под всякакво нормално ниво на общуване. Къде заслужено, къде незаслужено, ставаме свидетели на байганьовски манталитет и некултурно общуване. Както и висока доза цинизъм, спрямо същите тези потребителите. Понякога заядните са просто плод на лично отношение към даден потребител - непрофесионално държание. Но защо да съм голословен, нашия човек, го е написал за мое удобство:
Цитат:
Мечтай си, може и една злобарка по случая да си удариш - така и така това ти е утехата
- Некоректно отношение, цинизми, нещо друго?
Цитат:
Да си бил простак?Определено ДА
- обиждане на потребител
Цитат:
Само не осъзнават, че чрез този сеир буквално опъват нервите на търпеливи хора, които си губят свободното време, за да може този форум да съществува в този си вид, да е чист, подреден (доколкото е възможно) и на потребителите да им е приятно да пишат. Продължаваите - в един момент може да се усети нечия липса, но ще е късно
- заплахи към потребители, несъгласни с гледната точка на въпросния.
Цитат:
Издразни ме това, че някои хора се раждат тъпи и тъпи ше си умрат.Включително и от форума.Можете да се засегнете ако искате.Дреме ми на ....абе сещате се и сами.Всичко скоро ще приключи по егати якия начин.
- обида към неконкретно форумно лице, или по-скоро група от хора. Кои са, няма как да знаем.
Цитат:
Тя трябва да схване, че докато не почне да ми плаща заплатата и съответно да съм длъжен да съм учтив и любезен
- не е чел правилата, че ВСЕКИ потребител трябва да се държи добре; злоупотреба с права
Цитат:
Antoaneta, ще ти дам един полезен адрес, там ще обърнат внимание на молбата и жалбата ти и ако е основателна, ще вземат необходимите мерки, за да бъде възвърнат твоя душевен мир :
pop@armenia.comИ за всеки случай, понеже горния е доста зает(може и да имаш късмет де, но все пак ти давам резервен вариант)
popadiq@armenia.comИ за да се убедиш в доброто отношение на форумците, понеже знам, че Норвегия има доста близки отношения с България, а и там доста залагат на отношението към клиента :
prime-minister@gov.no- обидно отношение към потребител
Цитат:
Колкото до езика й - ако тя стане педагог и тръгне да обучава дечица - тези дечица ще получат за отрицателно време изключителни психически травми, а ще станат и неграмотни.
- обидно отношение към потребител
Цитат:
Внимавайте много с епитетите, че да не вадя бича
- заплахи към група потребители, злоупотреба с права
Цитат:
Antoaneta, ако нямаш какво да кажеш, по-добре замълчи.Може да изглеждаш малко по-умна в очите на останалите, ако не пишеш.
- обидно отношение към потребител
Цитат:
да спориш с поп-фолк фен е като да спориш с разваления грамофон на прадядо му
- обидно отношение към неназован потребител, но от контекста става ясно, че се има предвид конкретни лица
Цитат:
Уви, с тъпи селски бекове като теб не желая да комуникирам, та прави същото като мен - подминавам те като колец.Дръвче.Ти, заедно с още един потребител, много отдавна се оливате в тоя форум и си мислите, че селяндурщината и комплексарщината ви ще бъде търпяна.Ако другите имат безкрайното търпение и желание - аз пък не.Така че - довиждане.Оттук нататък(ако не бъдеш баннат преди това) смятай, че всяко твое мнение, което засека в Спорт ще бъде трито
- обидно отношение и високопарно държание спрямо потребители, неуточнено дали са били инакомислещи. Злоупотреба с права
Цитат:
Сега ми се спи, ама сутринта ще раздавам награди в тая тема. Кои бан, кои банан, кои портокал - всеки с късмета си. И нали знаете - не губете кураж за следващ тираж
- заплахи към потребители, цел - саморазправа и самоуправство, злоупотреба с права, незачитане на правилата на форума и неговите конкретни под-раздели.
Цитат:
Бих ти препоръчал преглед, но не знам има ли квалифицирани, за толкова тежки случаи, специалисти в България
- обида към потребител, след изразено несъгласие с неговата гледна точка
И т.н., всеки се е сблъсквал вярвам....
Предполагам, някой, който чете това ще вземе мерки по въпроса.
Аз лично съм до тук.