Joker написа:
Винаги има повече варианти, но дали са по-добри? Например, разширяване на тази коалиция с НДСВ, СДС, ДСБ... или те вместо Атака....
А коалиция ГЕРБ-БСП-НДСВ-ДПС.....

Известни съмнения пораждат възможностите на партии като НДСВ и ДСБ да привлекат електорат. Разбира се, НДСВ могат да си напазаруват, имат достатъчно ресурс за това, но дали ще продължат участието си в политиката в този формат, дали ще успеят да мобилизират силите си, това е въпросът. Лятото (ако не се лъжа - изборите са тогава) не е толкова лесно да напазаруваш гласовете на студентите - кой е по работа, кой по бригади, кой по летни курсове и академии, други са на село (

)...
По мое мнение ДСБ могат да го изтикат някак в коалиция със СДС, пари има, желание има - само трябва да се разберат някак. Съществува и вариантът коалиция "Напред" (ВМРО-ЗНС-Лидер) да ги избутат...
А за експертно правителство не знам - доколкото ми е известно, в ГЕРБ има различни групировки и съответно топли връзки с партиите от управляващата коалиция. Вариантът не е за изключване.
Дичоу написа:
...има... само ГЕРБ

Ако всички от партията си свършим добре работата...надявам се да не се принуждаваме да стигаме до подобни коалиции...
Лично аз се съмнявам, че ГЕРБ е алтернатива на тройната коалиция, членската маса никак не ми вдъхва доверие. А автобусите с цигани, които стовариха по време на протестите в София, направо ме сащисаха

За циганския оркестър да не говорим

Притеснява ме и фактът, че партията се пука по шевовете от опортюнисти.
Така или иначе - очертават се интересни избори. Чакаме с нетърпение предизборната кампания