Цитат:
Това, някак си не ме удовлетворява като отговор. Или поне кажи защо според теб няма "добри сценарии"?
За мен е лесно, ако не съм го писала аз или не знам как и що са го писали, значи не е добър.
Нямам претенции, че пиша добри сценарии или сценарии изобщо. Въпреки това мога да преценя кога един сценарий е добър за един актьор - когато му позволява да разгърне творческия си потенциал и извади наяве най-доброто от заложбите му. Ал Пачино напоследък получава мизерни роли. Нямам компетентно мнение по въпроса защо няма добри сценарии за него. А и тази тема не е отворена, за да нападаме или защитаваме сценаристите.
Цитат:
Как са си намерили фотошоп, как са си изкарали пари и как са си го поръчали или не е фотошоп, не знам дали ме разбирате? Как точно са си изкарали пари за бои, за компютър? За кола? Как са си намерили работа в център за Керамика? Хм?
Какво ни засяга това в раздел "Кино и театър"?
Цитат:
Are you with me my friend ?
Май не.
Цитат:
Става върпос за СТУДЕНТИ в СУ, които не са работили и един ден в живота си.
Аз пък си помислих, че става дума за Ал Пачино.
Цитат:
Мислите ли че на мен ми е приятно да седя тук и да се надвиквам с вас вместо да работя на заслужена високопоставена и уважавана длъжност.
Кой те кара?
Цитат:
В България, нямаш ли власт, нямаш приятели. Или трябва да си слуга на всеки. Това са двата начина.
Горе-долу разбирам, че се опитваш да направиш паралел между кариерата на Ал Пачино и тукашната действителност, но по мое мнение въпросният паралел е безпредметен.
Цитат:
Хайде сега, някой да ме опровергае моля, ще му се зарадвам искрено ако е убедителен.
Не съм убедителна, нали? Абе, или темата се обърна на 180 градуса, или аз съм яко дефектна.