Охоооо, имало е спам, а аз не съм усетил. Каква навременна намеса на модераторския екип.
Solveig написа:
Аз искам тук да изразя изненадата си от факта, че в Каварна има попфолк дискотека, и да сваля шапка на т. нар. Кметъл Цонко за толерантността. Ето, виждате ли, Бетоне, ако метълите бяха такива зверове, каквито ги изкарвате, досега да я е взривил, извикал ХЕИ или просто направил куп проблеми при създаването на въпросното учреждение.
Аз искам тук да изразя изненадата по повод толерантността на тоя Цонко.
За каква толерантност говориш? Един вид, че поп-фолк дискотека е нещо незаконно и от него е минало узаконяването на дискотечката. Сега от може от него да е минало при лични разговори със шефа й, но това никой не го касае. Говорих за общите принципи.
Метъл, железо, ламарина, тенекия... такива учреждения са центъра на културата
Solveig написа:
Сега какво да кажа по темата... блазе ти, че имаш възможността да се снимаш с ТЕДИИИ няколко пъти годишно. Я че се снимам с рокаджиите от Острова, дето ги слушам, га Умра.
Я сега по темата.
Еее, кофти е да не можеш да се снимаш със звездите си. Съчувствам ви.
Аз обаче, както виждате, се веселя яко
Да, добре че няколко пъти само се снимам с Теди, защото при повече пъти ще взема да ритна камбаната от щастие. Само като я видя и ми се изкъртва душичката и се разлюлява всичко в мен.
Какви поетични изрази.

Мнението е променено от модератор.