|
Режисьор се кара на сценаристите на сапунен сериал: - Абе, некадърници такива, каква е тая скука, дето сте я написали бе! Я вземете и убийте Идалго, или отровете Хелена, или пък някой да застреля Хосе.... Изобщо - вкарайте малко живот в тоя филм!
Някакъв чичка отива на преглед. Докторът се шашка: - Абе, какви са тия гащи от олово дето ги носиш? - Ами не си ли чувал - Чернобил, радиация, мутации... Да си пазя поколението. - Хм... А защо нямаш пръсти на краката? - Веднъж ми се скъсаха тирантите.
Полицаи на практическо занятие на улицата. Инструкторът казва: - Сега, господа, ще овладеем техниките за използване на гумената палка. Обръща се към случаен минувач: - Извинете, господине, може ли за минутка...
Изпратили две кучета - Лайка и чау-чау, и една блондинка в космоса с важна мисия. От контролния център викат Лайка: - Лайка! - Бау-бау. - Натисни червеното копче! След един час викат Чау-чау: - Чау-чау! - Бау-бау. - Натисни зеленото копче! След три часа викат блондинката: - Ало, блондинката! - Бау бау? - К'во лаеш ма? Нахрани кучетата и не пипай нищо!
Полицай отиват на мястото на пътно-транспортно произшествие. Гледат преобърната кола, а до нея седи блондинка и нервно пуши. - Какво стана? - пита един от полицаите. - Ами карам си аз, не бързам, никого не изпреварвам, изведнъж гледам елхичка, аз наляво, елхичката и тя наляво, аз надясно, елхичката и тя надясно, пак наляво, елхичката и тя наляво... За да не се ударя в елхичката, взех че се преобърнах в канавката... Полицаят: - Ква елхичка бе? Тука в радиус десет километра няма едно дърво. Блондинката: - Имаше елхичка! С очите си я видях! В това време вторият полицай оглежда колата и крещи: - Ква елхичка ма, това е освежителят, дето ти виси на огледалото...
Жена казва на мъжа си: - Мъжо, тамагочито ти е бременно! - Какво? - Ела да видиш, на екрана пише ”бременна съм!”. - Колко пъти съм ти казвал да не ми пипаш пейджъра, ма!
_________________ Hope for the best,
plan for the worst.
Последна промяна Cassie на 11 Сеп 2008, 21:06, променена общо 1 път
|