Ще пиша малко в зеленко, за да е по-ясно кои са моите реплики.
Kristo, Здрастиии.... как сии.....?
Здрастиии : ) Добре съм, благодаря. Ти как си?та да:
1. Какво ти е мнението за Тимбаланд?
Положително ми е мнението за него. Не че го слушам кой знае колко, но доколкото знам, добре си върти бизнеса и затова си заслужава уважението.2. На колко хора от този форОн можеш да разчиташ при нужда? (изброй ги плс)
О, не знам. Аз с никого от форума не съм близка. Познавам се с Methuselah, Smoking Mirror, Boromir & Jamesmagno, с които сме учили заедно, така че ги изброявам тях.3. Откъде идва ника ти и как реално се казваш?
Името ми е Елица, а никът ми се пръкна покрай сериозното ми увлечение по Властелинът на пръстените. Надълго и нашироко за историята съм писала тук.4. Какво учиш и кой курс си?
Уча Софтуерно инженерство във ФМИ (засега) и съм първи курс (все още). Стискай палци да се запища за втори до 2-3 седмици!5. Какво е за теб Съдбата?
Съдбата е нещо, в което вярвам само в моменти на отчаяние. Случайността и Съвпаденията са тези, в които наистина вярвам, те са Съдбата. (Защо ми задаваш сложни въпроси сега, чудя се какви умни неща да измизлям...)6. Опиши с 1 изречение, следните банди:
Ще се опитам да кажа по 1 изречение.- Blur
Не съм ги слушала.- Faithless
Много силна музика правят.- Groove Armada
Само една песен знам от саундтрака на "Gone in 60 seconds", която става.- Gorillaz
Интересен и оригинален проект, много хубави песни имат.- She Wants Revenge
Не съм ги чувала даже.- Tokio Hotel
Тези са символ на емо-културата или както се казва, но аз съм стара вече за такива неща.7. Любим футболист?
Нямам. Кристиано Роналдо. Или Бербатов. Или Павел Недвед. Или някой друг, нямам любим.8. Кога последно се целуна с някого? (тва е взето от друг форум бтв)
Петък срещу събота по някое време. Въобще не се гордея с това и не се радвам.9. Опиши с песен следните форонци:
С песен?! Олелеее... ама не ги познавам, рискувам да ги обидя без да искам!- Dimage
Metallica - The Ecstasy Of Gold- Joker
Royal Philharmonic Orchestra & Pink Floyd - On the Turning Away- Мила
Moloko - Forever More- Merces-Letifer
Tori Amos - Sweet The Sting- renesanz
Foreigner - Blinded By Science10. Кои хора би нарекла герои, според твоите критерии?
Герои са тези хора, които напълно безкористно са помогнали на други хора в тежък момент.11. Любим сладкиш/захарно изделие? Обичам сладолед и шоколад и всякакви други сладки неща. Имаше едни Holiday-ки, които обожавам. Да речем, че те са ми любими.
12. Какво мислиш за Библията?
Не съм я чела, така че не мога да дам изчерпателно мнение. В чудеса не вярвам, така че не я смятам за достоверна. Сигурно съдържа някакви истини и добри съвети, но вероятно поне някои от тях са доста остарели и вече невалидни.13. (традишънъл) Какво мислиш за мен?
Изглеждаш ми луда глава и веселяк, слушаш музика, която ми допада, но си правиш прекалено много снимки, които не ми допадат.
Norwegian Wood,1.Как би кръстила децата си, ако имаш тази възможност?
Много е далечен евентуалният момент с децата и не съм мислила за такива неща. Предполагам бих избрала някое хубаво българско име...2.Какво мислиш за Феанор?
Знам, че е много драматичен образ, много силен герой с трагична съдба, но не съм дочела Силмарилион все още. : (3.Обичаш ли да играеш "истината или се осмеляваш"?
Обичам много, но не ми се е случвало от много време.4.А мафия?
Оо, и мафия обичам! Последния път станах най-масовият убиец в компанията (В5.Тъпи ли са Manowar според теб?
Защо да са тъпи, не са тъпи. Верно, че не съм ги слушала, но защо да ги обиждаме хората? Доколкото знам, много хубави концерти са направили специално тук в България и много са раздвали публиката.
Благодаря и на двамата за въпросите. : )