Някои са родени да дават светли примери. Други са родени да ги следват. Хубаво е, когато вторите отрано осъзнават скромната си и незначителна роля и започнат да се учат... да следват. Не е толкова хубаво, когато само словоблудстват с горната идея, явно от безсилен гняв срещу неумолимостта на съдбата. И пак за нищо не ги бива, съвсем особено пък за равностоен спор с даващите светли примери. Но стига реторика. Важното е да се води диалог. И да има смайлита.
Тимур е забавен и интересен, защото прилича на Алекс Леви, който пък беше забавен, защото изкуствено насаденото му недостатъчно образование върху природно ниската негова интелигентност наред с някаква псевдоарогантност правеха любопитно впечатление като необикновено голям глист в кучешко... ъммм, акано. Тимур обаче далеч надцаква Леви с идеалите си, за което отдавна съм го признал. Винаги съм изпитвал някакъв интерес към анархистите, подобно на херпетолог към слепоци. Те ще спасят света и ще пируват с кръвта на Реда в името на Хаоса. А после всички заедно ще открием Истината. Май. Сега той ще ме нареди, както заслужавам, имайки пълното право да го стори. Дали ще се почувства по-добре? Той знае.
Дали аз ще почувствам разлика в душевния си мир - не. Твърде ми е гот напоследък, за да изстрадвам нечии терзания и нападки. Сега си слушам Дайър Стрейтс и съм си аз. Хо.
Дали почитаемият колега-модератор на раздела ще престане да се прави на пълен лаик/колаборационист и още по-лошо - на Соломон Паси - само защото мисли, че ще ме подразни и провокира и аз ще сбъркам в поведението си (защото аз не вярвам, че писането на толкова много глупости не е плод на целенасочено дразнене)? Това той знае. Но не му прави чест - далеч не само аз чета този раздел, а очевидното е очевидно.
Колкото и неверотно да изглежда понякога, моята цел далеч не е да вися в този форум и да се карам с всеки. Замислете се каква е вашата.
Това не беше по темата. Извинявай, Жокер. Но не е и спам. На когото му се чете - чест е за мен и благодаря, че издържахте дотук. Просто усетих, че сега е добро време за пост като този и го написах. И стоя на думите си.
А по темата - казал съм си мнението за забрадките, за това, което представляват и за тези, напъващи да ги носят, и то отдавна. Още си е същото.