Дата и час: 03 Апр 2026, 13:18

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1552 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 104  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Относно общежитията
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2008, 08:35 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
jolly_f написа:
Лелееее това не може да е истина... :cry: откъде са тези снимки??? Кой блок?

Моята стая е - блок 41А :cry: Не знам какво е живяло в тази стая преди...
Хубавото е, че поне има дограма.

PEOPLE ARE NOT PERFECT (EXCEPT WHEN THEY SMILE)!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2008, 11:18 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 13 пъти.
fear_Mims написа:
След снимките, които видях, съм изключително щастлива, че не съм приета в общежитие. :occasion2: :occasion7: :occasion9: :hello1:

И аз!... :shock: :lol:

"Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand."
— Albert Einstein

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2008, 12:34 
One of a kind
Аватар

Малко лисицата и киселото грозде, нали :roll: От една стая няма смисъл да се прави заключение за всички-някои са така, но има и много, които са годни за живеене, някой са дори уютни, пък като си внесеш и нещата и си създадеш домашната атмосфера, си е перфектно...

Nona, много съжалявам, че така са те прецакали...малко е нечестно да не се съобразяват и с успеха, когато класират по стаи... Предполагам ще има ремонт сега? Може да предложиш снимки преди и след :P И btw, за най-разбитите мебели се оплачи на домакинката, би трябвало поне някои да сменят, каза ни съквартирантката, че примерно легла сменят. Но пък сме съседки значи, аз съм в стая 120 в този вход ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2008, 13:05 
В началото бе словото
Аватар

Аз съм в 50 Б, вчера бях в София.
Доволна съм от стаята, става за живеене :D Има си нов балатум и тапети, освежена е 8)
Дано и вие да сте доволни 8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2008, 16:26 
От дъжд на вятър
Аватар

А малелей, след тези снимки и моето разочарование след класацийте се изпари... :shock:

За ушите страх,
а за сърцето радост е въздишката от гроба,
в който е погребан твой любим...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2008, 16:32 
"Форумен бастун" powered by quanchi xD
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
е не са толкова зле, аз съм била в общежития най-различни и толкова зле не бях виждала :mrgreen:

моя приятелка вчера се настани във 17 блок, чухме се по телефона и положението при нея е розово, така, че честито на всички, които са ударили шестицата там :P :wink:

E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2008, 17:09 
В началото бе словото
Аватар

Настаних се днес....до тук пък с моето въодушевление, че "щом съм с дружка на общежитие все ще се трае някак"....ъъъъъъъъъъъъъ, чудех се защо не намирам третото момиче по списъците, а то защото тя вече е там!хах, от 3 години даже....И стаята направо на какво приличаше....
"Внимавай, не се облягай на мивката, че ще падне"
или пък
"Този прозорец по-добре не го пипайте, веднъж го държахме с две момичета доста време преди да дойдат да го нагласят и оттогава ме е страх да го пипна" ъъъъъъъъъъъъъ
Супер!!! Нямам търпение да заживея там!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2008, 17:16 
В началото бе словото

мале мале кат гледам тея снимки и изказванията на някой аз направо се радвам за стаята ми в 50а нз защо ама там има няколко стаи с решетки другите са само с дървени врати и моята се оказа че е една от тея с решетките стаята е в супер добро състояние само дограмата е стара и тапетите около нея са се позахабили по тая причина ама на кой му пука нали и банята е нова и мебелите не са лоши и балатума си е екстра леглата не се разпадат наема е 25 лева + некой друг за ток и тн.. ко да кажа :) повече не мога и да искам а и на тва съм доволен айде касмет на тея дето още не са се настанили 8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2008, 22:12 
бат Данчо геврека
Аватар

хаха тръгнали от стаите да се оплакват
вие сигурно ще искате и да учите там :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2008, 22:33 
В началото бе словото
Аватар

кой повика кой почука написа:
хаха тръгнали от стаите да се оплакват
вие сигурно ще искате и да учите там :lol:

Аз мислех да уча в библиотеката, ама до колко ли часа ще е отворена :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2008, 22:38 
El Siete
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Аз утре отивам да се записвам в 41Б :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2008, 22:58 
В началото бе словото
Аватар

Inside написа:
мале мале кат гледам тея снимки и изказванията на някой аз направо се радвам за стаята ми в 50а нз защо ама там има няколко стаи с решетки другите са само с дървени врати и моята се оказа че е една от тея с решетките стаята е в супер добро състояние само дограмата е стара и тапетите около нея са се позахабили по тая причина ама на кой му пука нали и банята е нова и мебелите не са лоши и балатума си е екстра леглата не се разпадат наема е 25 лева + некой друг за ток и тн.. ко да кажа :) повече не мога и да искам а и на тва съм доволен айде касмет на тея дето още не са се настанили 8)

И аз съм в същия блок и съм доволна, но си изкарал късмет, че вратата ти е с решетки и аз се надявах, но и без това ще мина :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2008, 11:28 
В началото бе словото
Аватар

Sla-Mori написа:
Nona, много съжалявам, че така са те прецакали...малко е нечестно да не се съобразяват и с успеха, когато класират по стаи... Предполагам ще има ремонт сега? Може да предложиш снимки преди и след :P И btw, за най-разбитите мебели се оплачи на домакинката, би трябвало поне някои да сменят, каза ни съквартирантката, че примерно легла сменят. Но пък сме съседки значи, аз съм в стая 120 в този вход ;)

Налага се да ремонтираме поне малко. А за мебелите - при портиера има една тетрадка за оплаквания, в която писахме, но не знам дали домакинката изобщо я чете.

Радвам се, че сме съседки, но като гледам картата на Студентски град, в блока ни има дискотека (което от една страна е хубаво), но сигурно ще е много шумно и няма да можем да учим в стаите :roll:

PEOPLE ARE NOT PERFECT (EXCEPT WHEN THEY SMILE)!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2008, 12:15 
изродче:)
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Уф и аз се записах.... имах истинска битка с домакинката на 18 блок, но успях да се преборя и да получа стая, в която стените, пода и леглата поне са си на място (за разлика от първоначалната 410, която беше по-зле от всичко, което мога да си представя) :mrgreen: . само дето ако ме е запомнила, най-вероятно ще ме намрази завинаги. и ще е взаимно! :twisted: ще ми казва тя, че не можеш да си сменяш стаята. е, аз пък успях! иначе въпросната 902 стая, в която в крайна сметка ме настаниха, става горе долу; след едно хубаво чистене и освежаване на стените и пода ще става съвсем. запознах се със съквартирантките, много симпатични момичета и така. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2008, 13:14 
FMI
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Nona написа:
Sla-Mori написа:

Налага се да ремонтираме поне малко. А за мебелите - при портиера има една тетрадка за оплаквания, в която писахме, но не знам дали домакинката изобщо я чете.

Радвам се, че сме съседки, но като гледам картата на Студентски град, в блока ни има дискотека (което от една страна е хубаво), но сигурно ще е много шумно и няма да можем да учим в стаите :roll:

В 41-ви блок музиката, която ми пречеше повече, идваше от съседите, не от дискотеката. :lol:

И все пак тъй като някой се беше оплакал от тази дискотека във форума на uni-campus, г-н Горанов беше писал:
Цитат:
По отношение на шума в заведението - пуснете ми жалба! Много ми е необходима. Това може да го направи и Студентския домови съвет на входа, в който живеете, ако искате да не съобщавате името си. Използвайте институциите на студентското самоуправление, които сте създали!

Действайте! Гарантирам Ви, че ще предприема действия незабавно!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1552 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 104  Следваща