Дата и час: 21 Яну 2026, 22:55

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 302 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Съществува ли истинско приятелство между момиче и момче?
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2008, 08:38 
sundancer
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
ми Рачето е права,че от нас зависи,но в крайна сметка ако някой те харесва поне малко той би могъл да ти бъде много по-добър приятел отколкото ако изобщо не се привличате... просто защото мъжете се водят от нагона си. да ви кажа,надали има момче,което да седи и да ни слуша сърцераздирателните истории и да ни утешава... всичко си има причина ;)

De tantos desejos aflitos...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2008, 09:26 
Паисий
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
А има и някои мъже, които са като коне с капаци. :lol:
Просто, ако не ни устройва нещо го премахваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2008, 17:27 
Инатче
Аватар

renesanz написа:
но в крайна сметка ако някой те харесва поне малко той би могъл да ти бъде много по-добър приятел отколкото ако изобщо не се привличате... просто защото мъжете се водят от нагона си.

това ще е едно доста чисто и безрезервно приятелство и той изобщо няма да се опита да се домогне до теб :lol: .сигурно женските ми приятелки също имат нагон към мен и затва са ми добри приятелки хахахах :lol: ..ше ги питам кво са ми замислили не ги е срам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2008, 19:57 
Robot Unicorn Sith
Аватар

Благодарил (а): 182 пъти.
да. сигурно съм споменавал и преди в тая тема, но вече съм 200% сигурен от личен опит.

Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2008, 08:43 
sundancer
Аватар

kriskata написа:
renesanz написа:
но в крайна сметка ако някой те харесва поне малко той би могъл да ти бъде много по-добър приятел отколкото ако изобщо не се привличате... просто защото мъжете се водят от нагона си.

това ще е едно доста чисто и безрезервно приятелство и той изобщо няма да се опита да се домогне до теб :lol: .сигурно женските ми приятелки също имат нагон към мен и затва са ми добри приятелки хахахах :lol: ..ше ги питам кво са ми замислили не ги е срам :lol:

от личен опит го казвам. в такива случаи са готови на всичко :lol: но не казвам,че това е истинско приятелство.. ;) докато има граници има и приятелство..

De tantos desejos aflitos...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2008, 11:10 
Стенограф
Аватар

renesanz написа:
да ви кажа,надали има момче,което да седи и да ни слуша сърцераздирателните истории и да ни утешава... всичко си има причина ;)

Има има! Винаги ми е било по-лесно да споделям проблемите си с момчета отколкото с момичета.

con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2008, 11:27 
"Форумен бастун" powered by quanchi xD
Аватар

Цитат:
Теория на стълбите!
Теорията на стълбите е забавно, научно обяснение, за това как мъжете и жените се привличат един друг. Тя също така покрива въпроси като: защо жените понякога искат само да бъдат приятели докато мъжете винаги искат секс. Теорията е оснавана на години социологически обществени експерименти и е била концептуализирана за пръв път в Екстер, Калифорния, САЩ от Далас Лин с благодарности към Джеред Уитсон за неговата роля в формализирането на теорията.

Сали: Нека бъдем приятели, ок?
Хари: Супер, приятели. Това е страхотно... Осъзнаваш, разбира се, че никога не може да бъдем приятели.
Сали: Защо?
Хари: Имам впредвид, и това не е свалка по никакъв начин или форма, че мъжете и жените не могат да са приятели, защото секса винаги пречи.
Сали: Това не е вярно. Аз имам доста мъже за приятели и с тях не става дума и за секс.
Хари: Напротив, нямаш такива приятели.
Сали: Да, имам.
Хари: Не, нямаш.
Сали: Да, имам.
Хари: Не, само си мислиш, че имаш.
Сали: И какво казваш, че правя секс с тях без да знам?!
Хари: Не, казвам, че те искат да правят секс с тебе.
Сали: Не, не искат.
Хари: Да, искат.
Сали: Не, не искат.
Хари: Да, искат.
Сали: Ти пък от къде знаеш.
Хари: Защото никой мъж не може да бъде просто приятел с жена, която той намира за привлекателна. Той винаги иска да прави секс с нея.
Сали: Значи казваш, че мъж може да бъде приятел с жена, която той намира за непривлекателна.
Хари: Не, кажи-речи и тях искаш да праснеш.
Сали: Ами ако те не искат да правят секс с тебе.
Хари: Няма значение, сексът винаги изплува наяве, и затова приятелството е обречено, и това е края.

е, всеки сам може да си направи изводите =) може и да има приятелство, но не и истинско, все пак мъжете са си... мъже :mrgreen: а ние жените, сме си ние... :mrgreen:

E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2008, 12:07 
В началото бе словото
Аватар

Just PRIDE, OK? написа:
Цитат:
мила, аз имам този проблем постоянно
държа се с приятелите си прекалено мило явно и те остават с погрешно впечетление...
скоро 2 мои приятели ми казаха, че имат чувства към мен и се дръпнаха от мен, аз нищо не бях направила
Ако приемаш съвета ми - ако даден човек те цени ще продълйи да ти бъде приятел
на мен единият ми каза, имам чувства не разбра ли, а уж ми беше близък, от 1 месец и повече не сме се виждали, чували и т.н. даже ме блокира в скайп...
Ако ми беше приятел, както си мислех аз, нямаше да изчезне и да не му пука за мен повече

Кое в случая не разбираш ?? Момчето ти е казало, че има чувства към теб, което автоматически означава, че не ще да ти е "просто приятел". Ако не можеш да му дадеш това което той иска, за чий да се мъчи момчето ? :shock:

я стига бееее

Изображение

Последна промяна von на 16 Сеп 2008, 12:09, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2008, 12:09 
В началото бе словото
Аватар

Александър написа:
von написа:
Ако приемаш съвета ми - ако даден човек те цени ще продълйи да ти бъде приятел

Как ги измисляте такива просто....
Толкова ли сте малки или сте пълни идеалисти?

реалисти......може би
или просто мислещи същества

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2008, 17:16 
В началото бе словото
Аватар

А междудругото какво ще кажете за т.нар. приятел за секс? Щото за да има едно любовно взаимоотношение е необходимо много повече от сексуално привличане!
Казвате, че сексът развалял отношенията. Добре, само че на мен ми се е случвало да имам чудесен приятел до себе си, с който правим най-невероятния и възбуждащ секс, но очевидно когато си помислихме, че може да имаме връзка нещата не потръгнаха. Просто сме много различни като хора и като характери, но това не ни пречи да сме най-добри приятели. А сексът си е неизбежен-и аз го привличам и той ме привлича. Само че и дума не може да става да бъдем гаджета.
Но разбира се моят случай си е доста частен. Иначе продължавам да твърдя, че мъжете и жените са създадени за друго, а не да са САМО приятели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2008, 15:49 
В началото бе словото

Един интересен сайт ....
http://ellystar.hit.bg/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2008, 18:06 
В началото бе словото
Аватар

Според мен такова приятелство без чувства няма. След определено време се появяват у единия, и обикновено там е проблема че е само у един от двамата. Що се отнася до приятелите за секс, то по-скоро са "познати за секс" отколкото приятели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2008, 20:51 
Shogun

Благодарил (а): 12 пъти.
shu-shi написа:
А междудругото какво ще кажете за т.нар. приятел за секс? Щото за да има едно любовно взаимоотношение е необходимо много повече от сексуално привличане!
Казвате, че сексът развалял отношенията. Добре, само че на мен ми се е случвало да имам чудесен приятел до себе си, с който правим най-невероятния и възбуждащ секс, но очевидно когато си помислихме, че може да имаме връзка нещата не потръгнаха. Просто сме много различни като хора и като характери, но това не ни пречи да сме най-добри приятели. А сексът си е неизбежен-и аз го привличам и той ме привлича. Само че и дума не може да става да бъдем гаджета.
Но разбира се моят случай си е доста частен. Иначе продължавам да твърдя, че мъжете и жените са създадени за друго, а не да са САМО приятели.

Тюх, де да можеше повечко хора така да мислят :albino: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Окт 2008, 19:02 
Sick Satisfaction
Аватар

Благодарил (а): 357 пъти.
shu-shi написа:

Докато сте свободни - добре, лесно, просто и хубаво. Но какво ще стане, ако някой от вас си намери гадже? :) Още ли ще си правите приятелски секс и няма да казвате на въпросния човек, за да не бъде наранен? (питам, понеже малко хора биха започнали сериозна връзка с някого, който междуврменно си прави секс с приятели) Или пък ще си търсите либерална половинка за тройка? :lol: И ако един ден си имаш семейство, пак ли ще си на мнение, че не можеш да бъдеш само приятелка с приятелите си? Защото изборът между хубавото и лошото е лесен. Но истинските дилеми в живота идват, когато трябва да избереш по-малката от две злини...

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Окт 2008, 21:18 
лейди британска котка
Аватар

Благодарил (а): 315 пъти.
Е, приятелството с облаги е... по-скоро като заместител на секса в редовната връзка. Ся, сигурно като си намерят половинки, ще престанат.

По въпроса нямам мнение, не ми се е случвало, но при доста хора работи. Бих казала, че е най-вече въпрос на нагласа.

А що се отнася до чистото приятелство между мъж и жена, включваме ли роднините - визирам далечните братовчеди?

Иначе аз смятам, че съществува. Просто съм го виждала на живо. (не между роднини)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 302 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Търся момче и момиче които искат да живеят заедно!!!

в Студентски град и общежития, квартири

jokerkj

3

1496

30 Сеп 2009, 21:27

iodine Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Как си пазите Вашето момче/момиче?

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в Любов, романтика...

Kristo

46

2872

19 Апр 2013, 22:43

Надежден Случай Преглежда последните мнения