Дата и час: 19 Яну 2026, 09:54

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: За женския хокей и още нещо :)
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2008, 20:45 
граф О'Манов
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Някой им дава пари за това,нали разбирате.Хотелчета, субсидии, тва-онва :)

ed: http://dnevnik.bg/show/?storyid=551681 - тук малко разсъждения по темата

Женският национален отбор на България по хокей на лед загуби с 0:82 (0:31, 0:24, 0:27) от тима на Словакия. Двубоят беше трети от предквалификационния турнир в Латвия за класиране на олимпийските игри през 2010 г. и се игра снощи в "Лепая Арена" пред 37 зрители. Отборите са разделени в две групи, като България е в група А заедно със Словакия, Италия, Хърватия и Латвия.

В последния мач още в петата минута на първата третина резултатът вече беше 8:0 за противниковия отбор. Янка Чуликова беше най-резултатна и вкара десет шайби във вратата на Любомира Шошева. Статистиката сочи, че на всеки 43 секунди е влизал гол в българската врата.
В предишните две срещи България загуби от Италия с 0:41, от Хърватия с 1:30 и от Латвия с 0:39. Така головата разлика в дебютното участие на тима стана 1:192.

В турнира България се представи най-лошо, а най-голямата загуба на друг отбор е записана от отбора на Словения, който в група Б oтстъпи с 1:15 от Норвегия.
Съставът на българския национален отбор се състои от 17 състезателки и шест човека треньорски екип.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: За женския хокей и още нещо :)
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2008, 21:39 
___
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Леллееее..!! :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2008, 07:08 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 0 пъти.
В много отношения разликата между България и Словения е горе-долу такава... :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2008, 13:27 
граф О'Манов
Аватар

Ей, Жокере... :D
Бъзикаш се с Буш, че е тъп, ма и ти като него бъркаш Словения и Словакия. ;р

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2008, 15:32 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 0 пъти.
Тцъ! Бях и в Словения, и в Словакия и предпочитам нашата си балканска държава, не че тя иска да има нещо общо с Балканите. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2008, 22:33 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Въпреки че говорите за друго, предлагам на момичетата да сформираме отбор, с който да излезем за реванш, а момчетата (особено по-представителните) да седят около пързалката и да разконцентрират противничките. Не че ще ги бием, но ще загубят време в зазяпване и няма да успеят да повторят този епохален резултат. Отсега се кандидатирам за вратар, поне ще е весело - пък и без това, когато момчетата в училище ми позволяваха да играя мач с тях, все ме слагаха вратар.

Въпросът е как после ще спасяваме мъжете от словачките, щото това, хокеистките, не си поплюват много-много...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2008, 09:00 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
Тия трябва да кандидатстват за Гинес :lol:

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2008, 10:56 
граф О'Манов
Аватар

Ми аз четох, че са вече вътре в Гинес..
Търговецът на кристал написа:
Въпреки че говорите за друго, предлагам на момичетата да сформираме отбор, с който да излезем за реванш, а момчетата (особено по-представителните) да седят около пързалката и да разконцентрират противничките. Не че ще ги бием, но ще загубят време в зазяпване и няма да успеят да повторят този епохален резултат. Отсега се кандидатирам за вратар, поне ще е весело - пък и без това, когато момчетата в училище ми позволяваха да играя мач с тях, все ме слагаха вратар.

Въпросът е как после ще спасяваме мъжете от словачките, щото това, хокеистките, не си поплюват много-много...

Ми аз си мисля, че за вратар трябва да се вземе някоя доста дебела.Щото те вратите и без това са малки.А ако в правилата не е забранено целият отбор да застане пред вратата просто няма как да паднат с повече от 0:30.
Иначе постът ти ме подсети за един брутално тъп филм, който преди години даваха по БТВ(пък може и сега да го дават) - "Върху тънък лед".За един хокеен вратар, дето умря заради Божия грешка и после се прероди във фигуристка и после такава боза стана, че женският отбор по фигурно пързаляне на САЩ би на хокей хокейния отбор - мъже.А после...не, не искам да се сещам. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2008, 13:48 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Norwegian Wood написа:

Ми аз си мисля, че за вратар трябва да се вземе някоя доста дебела.

Е, ще папкам още малко - аз и сега не съм "лека жена", но явно съм оставила грешно впечатление, радвам се за което. :lol:

А за тоя филм и аз се сещам... но от хокейно/фигуристките филми предпочитам "Кънки с остър връх", особено първата част от предицата (не е изненада). Трябва да спра да гледам романтични филми. Ама наистина.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2008, 13:15 
граф О'Манов
Аватар

В "Експрес" днес пише, че тоз отбор е спечелил някаква класация на "Евроспорт" за най-голям резил на всички времена.Не го открих из нета това - открих само заглавието "The worst team in international sport?" в uk.eurosport.net , - но ми се ще да постна един коментар...
The Bulgarian team's participation in this event restores one's faith in the Olympic ideal.
In these days of money-grabbing professional athletes in a competition which was originally intended to be for amateur performers who were more concerned with taking part than being involved in the desperate win-at-all-costs attitude so prevalent today, it makes a refreshing change to discover that there are still genuine sports lovers for whom simply to compete is the aim.
To the Bulgarian Women's Ice Hockey Team: Ladies, I salute you.

Шегаджия.... :mrgreen:

Иначе не се усетих, че търговците принципно са солидни хора, тъй да се каже... ;р

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ]