Ми аз четох, че са вече вътре в Гинес..
Търговецът на кристал написа:
Въпреки че говорите за друго, предлагам на момичетата да сформираме отбор, с който да излезем за реванш, а момчетата (особено по-представителните) да седят около пързалката и да разконцентрират противничките. Не че ще ги бием, но ще загубят време в зазяпване и няма да успеят да повторят този епохален резултат. Отсега се кандидатирам за вратар, поне ще е весело - пък и без това, когато момчетата в училище ми позволяваха да играя мач с тях, все ме слагаха вратар.
Въпросът е как после ще спасяваме мъжете от словачките, щото това, хокеистките, не си поплюват много-много...
Ми аз си мисля, че за вратар трябва да се вземе някоя доста дебела.Щото те вратите и без това са малки.А ако в правилата не е забранено целият отбор да застане пред вратата просто няма как да паднат с повече от 0:30.
Иначе постът ти ме подсети за един
брутално тъп филм, който преди години даваха по БТВ(пък може и сега да го дават) - "Върху тънък лед".За един хокеен вратар, дето умря заради Божия грешка и после се прероди във фигуристка и после такава боза стана, че женският отбор по фигурно пързаляне на САЩ би на хокей хокейния отбор - мъже.А после...не, не искам да се сещам.