sweetness написа:
pi4 написа:
Познайте кои двама са гласували "Напълно позитивно"

И аз също

pi4 написа:
Браво,възхитен съм от личности като теб

Е чакай, бре. Нали бяха нагаждачи?
pi4 написа:
Имам страшно много любими,най-омразните са ми като цяло на изпълнителите от фен тв,както и на глория,есил дюран,десислава
Поп-фолкът(музиката на Пайнер)е най-качествената музика в музикалната история на света
Жорето не пропуска възможност да се изкаже негативно за ФЕН.
Виждате ли? Музикалните стилове на двама ни се различават, но това не ни пречи да се разбираме чудесно.

А вие ше ми слагате Валдес, Дарт Вейдър, Хари Потър кючек, мернах и Сани заедно там с другите под общ знаменател. Ами не става.
За да говориш по нещо, трябва да си компетентен, а в тоя форум само се говори.
А колкото до нагаждачите - или слушаш, или не слушаш. Бъди мъж.
Тея обичаи и нрави като напиваници по масите, в някой читалня до сутринта, пиене с найлонови чашки, смесване на всичко що е купено - салата снежанка, луканка, бирен фъстък, пастички, отново солено, бири, български водки, вино, ром и после пак бира (дал си към общата сметка, ама нали трябва да изконсумираш повече от дела си), фонът към 12- 1 и натам часа е кючек/ритмично поп-фолк парче/кючек/поп-фолк балада най-често на Константин, Глория, Тони, Ивана за влюбените двойки, кулминацията е свършване в тоалетната чиния само че през горното гърло - са изключително долнопробни и такива хора са по-зле от металите в моите очи.
Може в лошичка светлина да представих това, ама има и по-зле, има и не чак толкова зле (ще кажете културно пиене с пластмасовите чашки и без издевателства по време на "чалга парче", за което през дневните часове без наличие на спирт/хормони в кръвта лепвате на челото си "аз не слушам такава музика"!!!), но общо взето аджеба не мога да разбера що за манталитет и двуличие се проявява!