Дата и час: 01 Апр 2026, 10:13

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Мнения за модераторския екип
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008, 11:49 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Той да е казус само на Роджър....Наливате масло в огъня, после ни лук яли, ни лук мирисали.
Обмисляме в момента с Принцесата действия. Няма да е само един баннатият, не се безпокойте.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008, 11:49 
Sir Troll-a-lot
Аватар

Благодарил (а): 137 пъти.
Joker написа:
...

Забравяш да обясниш за какво точно са били тези мнения.Аз си казах - груб и недодялан съм, не се цензурирам особено.

Мнението към теб, както знаеш е насочено за оплакване май в тази тема, след като ти беше изтрито откровено заяждане, а ти ревна до небето.Още тогава го обясних.И да, за мен ташаците са обект на мъжка принадлежност и аксесоар предразполагащ към малко смелост и мъжко поведение.Да застанеш и да отстоиш твърдо позицията си.

За Флечър Линд и сие - ако следиш дори минимално Спорт, едва ли дори Бетон се доближава до неговата простотия.А това вече си е постижение.Темите за Левски и ЦСКА заключих аз, по препоръка на Принцеса, като всички дискусии са преместени в една тема - тази за българския футбол.И за да не ме обвиниш в пристрастия(понеже не ме е срам да кажа, нито е лошо, че съм - фен съм на Левски) - камел и Мориарти са предупреждавани и те не един път, но значително по-малко от Флечър, Гугъл(той само 3-4 пъти) и други фенове на ЦСКА.За добро или зло - феновете на Левски очевидно са малцинство във форума или просто не пишат.

Отделно, аз също съм избухвал в Спорт - такава ми е натурата, паля се, защото обичам да наблюдавам, а и да практикувам футбола конкретно.Това не означава, че съм взимал решенията си под влияние на емоциите. ;)

Едит:(за новите мнения) - бирите ще ги дам, да спретнем среща началото на другия месец, няма проблем :)

Колкото до мнението на пора :

Цитат:
Няма смисъл да се джафкате заради това, по-добре впрегнете усилията си в това да изработите по-добра пропаганда от тази на другарчето

Аз не държа да съм пропагандатор, поне не и тук.Единственото място, където си го позволявам, това е работата, защото там имам за цел, дори с пропаганда да накарам клиента да избере това, което аз предлагам.

Но тук, тук нямам такава цел.Но няма да позволя на някой ...(спестявам епитета), да привлича вниманието върху себе си и да гради образ на рицар, на мой гръб.И с цената на това да обижда и хора, които дори не познава.Факт е, че той нямаше и да започне тази полемика, ако не беше видял нулевия напредък на ЛС.Което единствено говори за това колко е жалък въпросният индивид.

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008, 11:53 
Proud and Noble Man
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Не че нещо, ама ти наистина с всеки следващ пост се заплиташ в кълчищата все повече, адаш.

И даваш все повече храна за обвинения, определения и предизвикателства срещу себе си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008, 17:03 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Ще се обръщам с по 1 изречение към всеки, че си имам и друга работа:

Боромир - (като отговор и на лс-то) Не е моя работа да казвам кой какво да прави у форума. Просто сигнализирах за нередност и оставям, който трябва, той да реши въпроса.

Роджъртейлър - Момче, моля без лични нападки. Темата е за модератори, нека говорим за тях. Това, че си казах мнението и то те бърка, не е мой проблем, всеки би го направил. Мога да ти спретна компилациика с твои обидни изрази и заплахи на ЛС, но рискувам да загубиш уважението на всички тук и да те е срам да се появиш пак. Хубаво е да стоиш зад думите си, но щом те уронват престижа и обиждат, ти да стоиш зад тях - говори само зле за теб.

Джокер - мерси за примерите, мисля, че вече всички знаем, за какво става въпрос. Но колко хора, могат да кажат, че няма да си затворят очите?

Енджи - точно от модераторите се иска повече сдържаност и търпение, отколкото от другите. И ако не това - поне примерно отношение и никакви обиди. Те са не само за контрол, но и за пример на останалите.

В заключение - пратих ЛС-та с проблема на модераторите на форума, това не е нито пропадаганда, нито налагане на мнение. Реших, че е редно да отстоявам тезата си, като помоля в "Молбата" за нейното разглеждане. Не е ходатайстване, че съм изложил мнението си публично и акцентирам върху него, пред когото трябва.

И - да, на ЛС паднах до нивото на Роджъртейлър - обиди (макар и не като неговите), сравнения (които се потвърдиха де, но за протокола). Но той защитава поведението си с доводи като "ти търсиш внимание" и "ти си еди-какъв си". Готов е да заплашва и обижда, за да постигне своето. Но аз, с ръка на сърцето мога да кажа, че с този казус постъпих правилно - чувствам се обиден от неговите действия спрямо всички и взех правилното решение, да поискам преразглеждане на правата му. Без значение, кой какъв е - това само Бог ще отсъди. За всичко останало има... упс,... тъй де - като е за форума, нека тук се реши.

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008, 19:50 
"Форумен бастун" powered by quanchi xD
Аватар

Kristo написа:
Енджи - точно от модераторите се иска повече сдържаност и търпение, отколкото от другите. И ако не това - поне примерно отношение и никакви обиди. Те са не само за контрол, но и за пример на останалите.

това към мен ли беше :D както и да е ... ще му отговоря ;)
незнам дали си забелязал, но във всеки един форум, екипа е от най-големите спаммери, освен това си позволяват от време на време, това, което на нас ни е забранено ;) но аз ги разбирам напълно, щото е адски ш***** история да се занимаваш със желанията на всеки, всеки ден и така че на всички да им е угодно, и те са хора и те имат нерви за късане, и имай предвид, че никой не ги задължава да помагат, те просто го правят =) и ти би трябва да се чувстваш задължен да ги разбираш поне малко :P
и винаги съм твърдяла, ако се обърнеш към някой с правилните думи и с усмивка на уста, макар и форумна :D, няма начин да ти откаже ;)

E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008, 19:59 
очарователен тормозник
Аватар

Благодарил (а): 410 пъти.
Angel написа:
това към мен ли беше :D както и да е ... ще му отговоря ;)
незнам дали си забелязал, но във всеки един форум, екипа е от най-големите спаммери, освен това си позволяват от време на време, това, което на нас ни е забранено ;) но аз ги разбирам напълно, щото е адски ш***** история да се занимаваш със желанията на всеки, всеки ден и така че на всички да им е угодно, и те са хора и те имат нерви за късане, и имай предвид, че никой не ги задължава да помагат, те просто го правят =) и ти би трябва да се чувстваш задължен да ги разбираш поне малко :P
и винаги съм твърдяла, ако се обърнеш към някой с правилните думи и с усмивка на уста, макар и форумна :D, няма начин да ти откаже ;)

Аз просто искам добро отношение и зачитане на правилата. Същото което и те. Но защо говориш в множествено число, аз само 1 човек посочих? Ако работата му му влияе така, да не се е захващал. Предполага се, че с голямата власт идват и големите отговорности. И се предполага, че ще се справи без проблеми, без такива истерични и злобни пристъпи. И сега ще си понесе последствията за характера и действията си. Лично той не е помагал псувайки и обиждайки. За каква помощ говорим?

И усмивка и правилните думи са когато искам да се пошегувам, тук говоря сериозно и засягам сериозни теми. Не искам да съдя някого за характера му, а за грешките му, идващи от него.

you've arrived at panic station!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008, 20:02 
"Форумен бастун" powered by quanchi xD
Аватар

Kristo написа:
Но защо говориш в множествено число, аз само 1 човек посочих? Ако работата му му влияе така, да не се е захващал. Предполага се, че с голямата власт идват и големите отговорности. И се предполага, че ще се справи без проблеми, без такива истерични и злобни пристъпи. И сега ще си понесе последствията за характера и действията си. Лично той не е помагал псувайки и обиждайки. За каква помощ говорим?

е, ти явно не си чел моето първо мнение ;) то беше за целия екип! ;) и въобще незнам кой е визирания от теб член на екипа :)

E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008, 20:39 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
TOO LONG DIDNT READ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008, 21:07 
Sir Troll-a-lot
Аватар

Благодарил (а): 137 пъти.
phoebe написа:
TOO LONG DIDNT READ

2 шишета ракия не само ще го прочетеш ами и страна ще вземеш! :lol: :lol: :lol: :lol:

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2008, 23:45 
End
Аватар

Това е последното ми мнение по ситуацията и нейните разклонения - не искам да ви отнемам твърде много от времето и вниманието...
Ще се постарая да бъда пределно кратък и ясен, като предварително ви моля да ми простите където се проваля...
По трите цитата на Kristo:
1. Мога да предоставя примери, с които да докажа, че т. нар. „психически тормоз“ не се санкционира особено строго (просто защото не съм убеден, че е „никак“), като включа дори цитати и от многоуважаемият колега Kristo. Освен това, някой смее ли да даде точна дефиниция на понятието „психически тормоз“?
2. Естествено че ще се присетя първо за човекът, който е оставил у мен такова впечатление последен... Намирам го за нормално... А може би бъркам? Дори помолих за извинение - за това че само един пример съм дал и за това, че е точно този (примерно, някой може да се засегне, че не съм дал него като пример)... Нека сега обясня връзката на съответният абзац с темата (моля да ме извините - вероятно грешката е в мен и моята неспособност да представя виждането си достъпно):
Тъй като по една или друга причина потребителите на този форум рядко упоменават в мненията си, че последните са лични и съвсем необвързващи такива, и (по едно невероятно стечение на обстоятелствака) цитатите бяха бедни на изрази от тип „според мен...“, „аз мисля, че...“, „по мое мнение...“ и т.н., аз си позволих да представя своето виждане за причините и мотивите (в конкретният случай - липсата на такива; ирационалната компулсия) зад тях. Неизбежно беше да дам поне още един вариант, за да валидирам тезата си. Това съвсем не беше замислено като лична нападка - не се обръщах към никого конкретно тогава, не го правя и сега.
Колкото до манипулациите - технически, всеки насочен към някого акт променя своят адресат; авторът на акта има за цел да промени адресатът му; всяка умишлена промяна на човек е манипулация. Технически, всяка написана тук (във форума) дума цели манипулация - била тя осъзната или неосъзната. Но нека стесня малко полето за интерпретация - да приемем за тази цел, че „манипулация“ ще наричаме само такива думи и дела, които имат за цел незабелязано да подменят/модифицират личното мнение на един или повече целеви потребители. В този смисъл, мога да предоставя едно добро количество мнения, които могат да бъдат квалифицирани като манипулативни, поради семантиката, самата си формулировка и смисловото си ядро (въпреки че това е малко изхвърляне относно тяхното качество, според мен, защото лично ги намирам за крайно нескопосани)... Един от техните елементи е изричният пропуск да се отбележат като лични и необвързващи мнения, докато при другият тип е друг нюансът - просто не е споменато изрично...
В заключение към този втори цитат - продължавам да мисля че случаят с изказванията на rogertaylor e плод просто на безобидна страст, а не на зъл умисъл...
3. В последният цитат няма нито едно повелително наклонение. Единственият случай, в който си позволих да го употребя, беше в
Longbow написа:
Погледнете подписа ми - иронично е, но второто изречение е приложимо и към конкретната ситуация...
И то просто за да не преписвам него изречение, а и да се консумира и в естественият си контекст. Но нека обясня: нито веднъж не настоях да заемете позиция близка до моята лична, нито веднъж не обвиних никого в каквото и да е, нито веднъж не настоях, че Kristo греши. Това, което се стремях да направя, бе да предложа алтернатива и да помоля да разчитате предимно на собствени впечатления, преди да си създадете окончателно мнение... Но дори за това не настоявам - това ви предлагам и препоръчвам - от вас зависи, дали ще ме послушате, или ще ме игнорирате - както желаете и ви е угодно.

Надявам се, успях да разсея потенциалните съмнения в намеренията си - нямам за цел да замерям когото и да е, с каквото и да е, под какъвто и да е предлог.

Колкото до саркастичният предпоследен абзац в мнението, където се споменава многократно моето име - намирам го за твърде неизтънчен опит за прикриване на... Но туй е съвсем извън темата и не е нужно да ви занимавам...

Надявам се да съм ви бил полезен и, моля, прощавайте, че се получи толкова дълго!

Ангел

Последна промяна Longbow на 23 Сеп 2008, 02:06, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2008, 00:37 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
fak написа:
та ... Преврат! На оръжие... Нека свалим нетолерантните чистачи на смислени постове....

Помня преди 3 години к'во яко беше :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ама тогава противно на сега модовете не сядяха във форума. Но пак триха смислените постове.

А сега за жалост не излизат. :x :x :x :x :x Постоянно киснат. Малко им трябва само те да си постват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2008, 10:09 
Ice in the Rain
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
Колко от пишещите активно в тази тема за чели Правилника на форума и отделните правилници на разделите?

Защото модераторският екип се е постарал те да бъдат написани ,но най-вече да достигнат до юзърите,за да може форумът да съществува разумно и да продължава да се развива. Който не оценява този труд. или иска да има промени, нека отнесе своето искане към съответната институция - в случая е екипът на модераторите и администраторите. С плюене нищо не се постига.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2008, 13:05 
metal angel with daemons inside
Аватар

Ice_Spirit написа:
Колко от пишещите активно в тази тема за чели Правилника на форума и отделните правилници на разделите?

Веселячка. :lol: Никой не ги чете. Ни активно, ни неактивно пишещи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2008, 13:17 
Форумозавър Рекс
Аватар

Crematory написа:
Веселячка. :lol: Никой не ги чете. Ни активно, ни неактивно пишещи.

Аз ги четах и се боя, че е допусната граматическа грешка. Ето за това изречение иде реч:

Цитат:
Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите.

Какво ще рече - приемате се да не пишете? Може би трябва да е просто приемате да не пишете, без се-то?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2008, 13:22 
Ice in the Rain
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
?! Вие добре ли сте,драги хора?
едно 'се' било сложено, и се хващат.
БИва ли такова тъпо отн!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Мнения за модераторския екип 2

[ Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14 ]

в Мнения

^PrincessA^

201

17792

01 Окт 2011, 11:06

alter ego Преглежда последните мнения