vvvv написа:
Е добре 2500лв. за по-малко от 1 година, няма ли да ти стигнат?
Стигат ми и ми остават, ако са 2500 и ако ми ги дадат! Ако си седят замразени и се преведеждат само таксите от тях, тогава 0 лева не ми стигат

Аз при всички случай ще го тегля този кредит, поне таксите да не ги мисля! Супер изгоден е, всеки който има финансови проблеми хич да не му мисли

Затова съм го постнал

Вече друга тема е че мен ми трябват повече. Искам да тегля 15 000 от SGEB - мисля че там е следващата най добра оферта(доста по лоша оферта, но все пак в останалите банки е още по лошо...). Всъщност от тези 15 000 аз пак няма да взема повече от 3000, които ще отидат за зъболекар, за нови очила и нов компютър и мисля да останат поне половината на някакъв влог за текущите нужди през годината и т.н. Останалите 12 000 отиват при майка ми, сестра ми и брат ми, че са го закъсали с някакви супер неизгодни кредити и кредитни карти, та чак и до лихвари почнаха да опират... Та мисля да им оправя лайната за последен път, преди да са затънали непоправимо. Един вид ще им рефинансирам най неизгодните задължения и ще могат да си ги покриват, защото в момента не могат, ако аз не работя!
В момента имат 5000 към една мутра с по 10% на МЕСЕЦ, т.е. по 50 на месец и разни кредитни карти на по 20-30% поне още толкова, които могат да станат на 10 000 с 10% на ГОДИНА! И в крайна сметка мисля че общо им се събират поне 2000 доход на месец, а вноските са им 2200. С тези 12 000 които ще им дам, вноските им падат с 600 и започват да остават по 400, вместо -200!
Най интересното е че социалните помощи няма да ми дадат, защото бил висок дохода на семейството ми! А оценителите прецениха че не сме бедни защото имаме 3 телевизора(най новия от които е електрон, т.е. и трите са по стари от мен, а другите отдавна не работят...)
Не разбирам следните неща:
1. Все си мисля че -200 < (по 150 на човек) или там каквото им е изискването. Опа, забравих инвалидната пенсия на баща ми, тя е цели 128.39 при което пак сме на минус. Та значи в България отрицателния доход е висок доход!
2. На какво основание аз не се водя самостоятелно семейство след навършване на пълнолетието си, състоящо се от един член!
3. Значи считано от първи октомври аз ще имам доход 0 на глава от семейството си или по точно доход -7.20, защото дължа всеки месец здравни осигуровки, въпреки че при 3 неплатени вече губя правото да ползвам медицински услуги

А на всичкото отгоре аз за 25 години един път не съм отишал на лекар и смятам че това е рекет, който отказвам да плащам! Искам да не подлежа на здравно осигуряване, но няма такава опция... Та не бил съм живял сам и затова ня било така! Е добре тогава (-200+128.39)/5=-14,322 на човек от семейството! Та както и да го гледат дохода ми е отрицателно число, ако не работя! Но въпреки това нямам право на социални помощи! Това че няколко години съм си плащал данъците, които са не малко от 1/4 до 1/3 от заплатата ми бяха също е без значение. Значи аз като работя храня циганите с нечовешките данъци, които съвсем законно и редовно биват откраднати от мен всеки месец! А когато не работя ям кура... А това че съм студент доколкото знам ще ми покрива поне здравните осигуровки, което поне покачва дохода ми до 0

Дори има някакви кирливи стипендии, но понеже 2000-2200=2000 според държавата - едва ли ще имам право на социална стипендия... Не знам коя е по висока - социалната или по успех, но те където 50, там и 60 лева...
4. Защо по дяволите това че си студент не е достатъчна гаранция за кредит!