tihi написа:
Добрич никога не се е нареждал сред градовете с много забележителности и всички си го знаем това. Опитах се да обясня с няколко думи "новостите" на града, но явно съм оставила впечатление, че превъзнасям веригите магазини като Техномаркет, Кауфланд и прочие. По мое лично мнение половината от тях са излишни и симулират някакъв разцвет на града, но навлизаме в друга тема.
Малко или много за последните пет години града промени облика си, в градоустройствен план, нека така да се изразим. А за манталитет няма да говоря, хора много, нрави - още повече.
А да. Септември ми направи впечатление едно ново строителство на бул. Русия. Същите сгради с цветна мазилка като в София, а над канала стилни стоманени мостове. На приземните етажи се раздават магазини. Абе същото.
Другото дето казваш за автокъщите. Наистина се навъдиха много коли. Обаче Добрич ще пати Варненския проблем. Много коли, необразовани водачи, неуредено движение. Тук, в София се чувствам супер комфортно, като има на пътя образовани водачи. Като налазят пигмеите през делничните дни, обстановката е друга.
А във Варна, родния ми град е ужас.
п.п. Принцеса, аз на такива неща не ходя. Тогава пътувах към Добрич. А Теди беше в Добрич по това време. Такова събитие веднъж на милион години в градеца се случва. Обаче снощи бях в Биад на партито й.
Не съм изтървал. Къде е едното, къде е другото

Несъизмерими неща.