Дата и час: 21 Яну 2026, 20:12

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 131 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: F1
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2008, 14:46 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Е Шуми не можем да го сравняваме с нищо. Аз Ферари ги харесвам така. Дано запазят отбора. Важното е,ч е и двамта пилоти са страшно добри и има баланс в отбора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2008, 16:20 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Аз съм голям фен на Кими и на Ферари и на Ф1.Според мен Кими е най-добрия пилот в момента.Всяка негова обиколка е перфектна, но за съжаление Ферари се излагат на последък с подготовката на колата.Хамилтън е добър, но лично мен ме дразни това, как стана добър.Него са го дондуркали от Макларън цял живот и почна кариерата си в един от наи-добрите отбори, т.е. всичко му беше сервирано наготово. Много други пилоти са нямали тази възможност и това ми се струва някакси тъпо.
Колкото до нощното състезание в Сингапур- чакам го с нетърпение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2008, 17:30 
В началото бе словото
Аватар

"Според предварителните прогнози е много вероятно да вали силен дъжд точно по време на първото нощно състезание в Сингапур. Местните синоптици предвиждат силни дъждове за уикенда, особено във вечерните часове. Дъждът под осветлението на това първо по рода си непридвидимо състезание е проблем предимно за пилотите, които не са наясно как ще се отразява светлината от прожекторите от локвите и капките.

"Тук вали всяка вечер. Не е нужно да се молиш за дъжд, той просто идва сам", казва собственикът на отбора на Форс Индия и дългогодишен жител на Сингапур Виджай Маля. "

Ако вали просто не мога да си представя какво ще стане :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2008, 19:36 
хромозоми XY
Аватар

Е те пък намериха къде да направят нощно състезание... Представяте ли си всяка година да вали? :lol:
Иначе съм фен на Ферари. Последното състезание миналата година беше едно от най-интересните, които съм гледал - с тримата възможни шампиони и бях безкрайно щастлив, като Райконен спечели. Отборът с Маса и Кими ми харесва. И двамата са добри пилоти и ми допадат. Но ми е интересна и евентуалната комбинация на Маса с Алонсо, въпреки че последният доста ме дразни. :?

ГГФ: Господи, Готин Факултет

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2008, 20:16 
падна Маца в каца
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Ей, банка Santander била готова да плати внушителна неустойка на Кими, за да разтрогне договора си с Ферари...естествено, за да може Алонсо да дойде на мястото му.
Няма шанс да стане, обаче парите са си пари...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2008, 14:46 
Драскач
Аватар

Симпатизирам изцяло на Ферари още от времето, когато в "скудерията" се подвизаваше Еди Ървайн, а в момента най-много харесвам като стил на каране и поведение Кими Райконен. Дразня се начина по който така видимо се толерира Люис Хамилтън. Не отричам заложбите и даденостите, които има като пилот, но определено получава по едно рамо както в шампионата, така и в отбора си. И не го казвам, заради някакво съперничество между Ферари и Макларън, дори честно си признавам, че след Райконен най-много харесвам Хейки Ковалайнен, а и Мика Хакинен преди него. Не е изненадващо, че миналата година имаше такова напрежение в отбора на "Сребърните стрели". Алонсо е силен и непримирим характер и не би могъл да остане пасивен, когато каквото и да направи той Хамилтън винаги си остава толерирания пилот. Поне в това отношение тази година лекият характер на Ковалайнен успява да тушира ситуации подобни на тези, на които станахме свидетели миналия сезон.
Лично аз одобрявам в голяма степен промените на правилата, които влязоха в сила тази година, единствено смятам, че липсата на "тракшън контрол" по-скоро създава рискови ситуации, отколкото да показва по-добре възможностите на отделните пилоти (независимо от техниката, с която разполагат).
Очаквам интересно състезание тази неделя в Сингапур. Нещо ново, по-различно ще е определено... Само дано и сигурността е на ниво, за да не бъде помрачено състезанието от някой нелеп инцидент на трасето. :) :bom: :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2008, 15:42 
В началото бе словото
Аватар

Здравейте...добра тема :)
Аз лично съм за Феррари ...отбора ми харесва и Кими и Маса..само че трябва според мен да се нахъсат малко,защото явно който започне първи финишира първи.
За Хамилтън съм много против- евала на момчето наистина може да кара- но е прекалено агресивен,както и Алонсо.. :roll:
Определено според мен от догодина БМВ ще направят страшна кола.
Аз симпатизирам от по-малките отбори на Хонда и най-вече на Бътън :oops: ..много е готин :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2008, 16:58 
Чалгар
Аватар

Маса пред Хамилтон на квалификацията. Сега едно чисто състезание в негов стил утре и минава пред галеното момченце на Макларън.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2008, 23:06 
хромозоми XY
Аватар

Да се надяваме да не гръмне двигателя 2-3 обиколки преди края. Пепел ми на езика всъщност. :mrgreen:
А трасето ми хареса. Нощни светлини, градски улици, наоколо небостъргачи. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2008, 14:41 
хромозоми XY
Аватар

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :!: Проклет да съм, че толкова приказвам! Е няма такава каръщина! :evil: Как може да се скъса ш*****я маркуч! :violent1:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2008, 16:22 
Чалгар
Аватар

Това беше егаси скапания късмет. Как пък ткава тъпотия няма да се случи на Хамилтон един път бе!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2008, 16:28 
В началото бе словото
Аватар

Той Маса не беше виновен, че скъса маркуча. Просто му показаха зелена светлина. Грешката е на екипа, а не на Маса.
А Кими май е забравил да изтрезнее от снощи :? Целуна стената накрая :)

Ееееееееееееееееее най-накрая и Алонсо да го надрадят :lol:. Неговият ред също дойде. :lol: Добре, че се случи това с Ферари, двама ги наказаха, че да може и Алонсо да вземе медал.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2008, 20:08 
В началото бе словото

Този маркуч на Маса не е до късмет. Скоро се случи и с Райконен. Но Ферари са си виновни, че ползват автоматична система, за да спестят няколко хилядни. Но компютър не може да предскаже извънредни ситуации като човек. И при хората се случва, заради фактора грешка, но поне може да се реагира по-навременно. Аз не разбирам, защо ползват тази система с електронни светлини.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2008, 08:58 
В началото бе словото

То е ясно че Кими няма шансове за титлата и трябва да се жертва за да Маса спечели (примерно да закачи циганина и да отпаднат и 2мата и Фелипе да спечели :twisted: )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2008, 09:28 
AHddicted
Аватар

Благодарил (а): 68 пъти.
Nedyalko написа:
Този маркуч на Маса не е до късмет. Скоро се случи и с Райконен. Но Ферари са си виновни, че ползват автоматична система, за да спестят няколко хилядни. Но компютър не може да предскаже извънредни ситуации като човек. И при хората се случва, заради фактора грешка, но поне може да се реагира по-навременно. Аз не разбирам, защо ползват тази система с електронни светлини.

Не бих казал,че е точно така! Защото тази електронна система,все пак се управлява от човек,чиято работа е да следи дали всичко по болида е завършено и след това да натисне бутончето,за да светне зелената светлинка и пилотът да тръгне! Лично аз я предпочитам пред това,някой да седи с лолипоп пред болида!
Това недоносче малко (Хамилтън) няма ли най-после да вземе да отпадне,писна ми да му гледам доволната мутра след всяко състезание,а толкова добре изглеждаше миналата година след GP на Бразилия!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 131 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща