Ето ме и меееееен!!!
Най-после нет
И коментари написали хората, браво на вас, бе! Мислех, че ще лежим всички с болки в раменете и вратовете три дни и три нощи... Лорде, браво за снимките! Особено тези, дет сме тримцата на тях са просто куул!!!
Аз имам около 40 снимки в телефона, но ще ги сваля чак в събота, когато се прибера в Ботевград, че кабела ми е там.

Ох, дано тази, дето съм с Феликс излезе...
Иначе какво да кажа... Убийствен концерт! Просто убийствен! В повечко ми дойде здравата дет метъл загрявка от около два часа, която - макар и доста професионално изпълнена от нашите момчета - ми разказа играта отвсякъде. Но чакането си заслужаваше -
Крематори!!!
Ние с Блъди и Лорда бяхме на предни позиции току на метър от загражденията, докато кака Крематори благоразумно се настани на седалките заедно с целия ни багаж! А ентусиазмът беше много на ниво - все пак пичовете даваха автографи преди концерта, стиснахме си ръцете, говорихме си, снимахме се!!! Не можех да повярвам - Крематори са пред мен, разписват ми се на билета, а аз им обяснявам къде са ми откъснали контролата, щото те учудено питаха: "Абе тука не трябваше ли да се откъсне тая част?"
Забравих и немски, и всичко...

Прибрах безценните сувенири - картичката и билета, и хайде към залата.
Сетът беше супер, макар и малко под очакванията ми, защото не изпълниха някои много любими мои песни. Но пък почнаха ударно де! Не се кефя на албума Pray, но още с втората песен Fly ми изкараха акъла! Fly, fly to the ocean... - наживо в Студентски граааад, кога ли съм го мечтал товааа!!!
Момчетата се раздаваха супер много! Личеше, че са възхитени и от публиката. И как няма, братче! Скъсахме се да крещим и да скачаме

Изпълниха The Fallen, Shadows Of Mine, Ist Es Wahr, Tears Of Time, When Darkness Falls, Kein Liebeslied все пак...Да не говорим за биса, на който разтресоха I Never Die и Тemple Of Love...
Безумно яко! Постоянно хвърляха някакви напитки - аз успях да грабна една газирана вода, което си е късмет, щот примерно бира нямаше какво да я правя...
А това с трибагреника беше култово наистина...Феликс накрая го разцелува и се скъса от благодарности... Харалд се качи на оградата, после залитна, но го хванахме за краката. Той пък взе, че скочи направо в публиката и го понесохме на ръце (Блъди се кефи, щот беше гол до кръста, хаха).
Честно казано, в предните редове по едно време беше истинска борба за оцеляване. С Лорда видяхме малко зор, докато се опитвахме да предпазим компанията от пияни субекти с широки голи гърбове... Но като се опиеш от обстановката, изобщо не ти пука дали си сред тълпа крещящи зверове или те блъскат от всички страни...
С Марти наистина се замъкнахме до Строежа, където обаче вече се пълнеше с хора, вътре беше претъпкано и задимено и след като постояхме 15-ина минути решихме, че ще ни дойде в повече да издевателстваме над себе си тази вечер - в крайна сметка слухът може и да е бил чист пиарски трик на "Строежа". Но и да не е - карай, видяхме Крематори!!!
ПС: Лорде, споко, нищо й няма на Марти. Всъщност са й предлагали и други - тя беше възмутена от един дребен батка, който бил по-нисък от нея, но й предложил да я вдигне на раменете