pink floyd написа:
Днес родните грандове нямат място в Европа. Нещо повече - добре е да се въздържат от всякакви изяви извън първенството, защото само се комплексират от (не)очаквани загуби срещу анонимници; разочароват заблудения българин, хранещ напразни надежди за малко национална гордост. Може да го смятате за малшанс, но тенденцията нашите отбори да опропастяват всички шансове за достойното (поне) си представяне е закономерна и не е от вчера. Впечатляващ ресурс се хвърля за водещите тимове, но това явно никак не пречи да се регистрират загуби от смешници, защото футболът освен пари е и спорт. Мнозинството от футболистите ни са манекени ала Бекъм, лигльовци в бутонки, които нямат по-висока цел от получаването на седмичната си премия; няма идеали: отборна чест, достойна игра. Още повече: в случая става въпрос за международен представителен мач на български отбор, а не за вътрешна клубна изява на ФК Левски (от безпристрастната си гледна точка поне така виждам нещата)
---
Преди роджъртейлър да заключи темата, е редно да се направи уточнението, че тук никой не говори за провала конкретно на Левски, а за неспособността на който и да е български тим да отговори на европейските стандарти - бил той син, червен или друг.
Аз всъщност визира кнкретно Левски, защото при тях вече си стана традиция. товяа, което ме дразни, е че още преди жребия бяха едни тъжества, едно празнуване. Сега вече Батков не смее две приказки да акже, докато не замаже очите на феновете на тоя отбор с победа с 15:0 срещу децата на Марек. И тогава отново ще почне величаенето. Не казвам, че ЦСКА щеше да се представи по-добре, макар че го вярвам. Просто се дразня, че това нещо се повтаря всяка година.
Иначе съм съгласен с повечето неща, които си написал. Само бих могъл да поспоря за парите, които се отделят. Такива се наливат само в няколко клуба при това никой и никога не може да гарантира, ще ли има достатъчно средства или пак ще трябва да се бавят заплати и да се продават играчи.