Ами при мен и първата е доста тежка, затова стана такъв проблем, но по принцип писах не защото ми е тежко на мен, а защото сговорна дружина планина повдига, като се съберем много и вдигнем гюрлутия нещата ще се уредят, ако отида сама, ще ме изгонят. Истинският проблем е, че мен ме водят в списъка на курса, никъде дори не е отбелязано, че това ми е втора специалност или, че съм на индивидуален план и с всички с втора специалност е така, доколкото знам. Абсурдно е просто, да учиш две специалности редовно, направиха ми компромис с физическото присъствие на лекции във втората, но до там. На става въпрос, че преподавателите се заяждат, те се опитват да проявяват разбиране, проблемът е чисто административен според мен. Ако стане така, както предложих в първия пост, нещата ще са ясни и няма на никого да му се налага да се явява на изпити без да си е прочел лекциите, само с текстове, както направих аз днес. То вярно, че отдавна се робува на принципа защо да е лесно, като може да е трудно, но е крайно време да се уредят нещата. А иначе хорариумът си е абсолютно пълен 100%. Трябва да се говори с преподавателите за твоето другарче, Търговец на кристал, не е невъзможно да се получат нещата, става въпрос за един семестър, в краен случай може да се яви на септември. А иначе, проблемът го имаме всички и от нас зависи да го решим. А ние всички с втора специалност сме с висок успех, доколкото знам, доказали сме, че можем да се справяме, но... Нещо ми бунтовно напоследък