ники написа:
На това бях написал 2-3 реда коментар, ама реших да не го пиша, защото на тебе едно ти се говори, ти съвсем друго отвръщаш. Бих спорил и с тебе, ама ти непрекъснато само изтъкваш, как си слушал всичко и повтаряш мненията на катерин, лорд носферату и още няколко хора, дето пишат наистина МНЕНИЯ. Щеше ми се да чуя нещо по-различно от теб, тъй като по твоите думи слушаш всичко. В тая тема има и хора, с които си заслужава да се спори, ама и такива, които просто ей така пишат, за да се намесят в спора.
Не го приемай лично това. Не целя да те обидя, ама просто такова впечатление оставят у мен всичките ти постове до този момент. Ако можеш, опровергай ме. Не съм чак толкова инат и неразбран, колкото вероятно си мислиш.
Не съм стигнал до там да се засягам когато имам различни виждания с някои хора,
осбено пътк във форум.
Когато имам нещо на ум си го поствам, не винаги се получва като хората, защото съм расеяна, и нека да го наречем, артистична натура

но мнението ми винаги си е само мое, за съжаление най-големият ми шедьовър в тази тема беше изтрит, след като колегата "Fak" почна да ме флейми, за това, че си казах мнението
и мойто мнение изчезна заедно с няколко нейни,

но както и да е, не проблем, мога да напиша още...
Мойте мнения макар и подобни на тези на Лорд Вампир, на Катерина и кой ли още не, се различават поради факта, че изразяват лично мое мнение, което ги прави уникални

Иначе да прав си има извстни сходства, да така е, това се получава поради сходните ни мнения по даената тема.
Държа да отбележа, че като почна да пишеш, реших че си Пич номер 2, но заблудил съм се, ти доказа своята индивидуалност.

Ти поне проявяваш желание да видиш и другата гледна точка, макар и да не си стигнал до прозрение, що се отнася до това, кой, какво, как и защо поства

, дано проумеш разликата, между сходните мнения и имитациите, Защото всяко мое действие си остава 100% моя собствена дейност
Стига толкоз за сега, да бъде волята ми!