Гледам доста се е изписало....
ми нека да кажа нещо...белкем' някой го прочете пък и ако го осмисли ще е още по-добре....
Няма специалност във ФМИ която да гарантира че ще си по-добър програмист от другия(тук може да се посмеете и после да се застреляте )
Отделен е въпроса че примерно КН е много по насочено към програмирането от примерно Статистиката...но да твърдите кои излизали търговци кои не ...
Познавам хора които не учат във ФМИ , дори които нямат висше но това не им пречи да работят за Фирма в USA като senior.....team leader .... etc...
Я я кажете тази година к'во стана на Imagine Cup

(in BG ..)
Пич като искаш да станеш добър и да си в ИС вземаш книжки и сядаш да четеш...
примерно на КН-то Java-та им е 1-2 книжки....е неможеш да отделиш време ли !?
Ако си заинтересуван мога и да ти ги кажа

... (но се надявам сам да се справиш ) / за всеки предмет си има литература и нищо не ти пречи да я четеш...
Така че ти си чети здраво и после гледай на интервюто к'во става...нема се плашите от ИС-то ей

....
Ама аз като гледам и не се плашите де карти играете...така че който к'вото си надроби....
Четеш и помпаш изборни (те и те за шашмата ,смисъл има ги в Google , ама за CV-то става ^^ )
Оставям ви да си мерите ония ви работи....ама е безмислено....
Не съм гледал какъв е първия въпрос но по заглавието разбирам едно нещо....
ей автора...има си учебни планове виж ги,ако не ти говори това нещо(изпий 5 ракии),ако и предметите не ти говорят нещо тогава не пробвай във ФМИ

joke!
И не пускайте такива теми спец. vs./or спец. щото гледам се карат колегите...
Айде лека ви нощ !