Ха сега да видим дали ще ги събера 10...
1.
Бeтон написа:
Дреме ми чужденците какво мнение имали, дреме ми нашенци какво мнение имали, особено модовете, въобще ми седи на оная работа.
2.
Мила написа:
Чикс, заебете Кристо
3.
Лорд Носферату написа:
ТЛ: Всяко нещо си има край, освен салама, който си има два!
4.
Лорд Носферату написа:
...при всяко пълнолуние се извършваха сатанински ритуали включващи 7 девици и автомобилна гума. На трон от черен камък седи закачуленит Едуард, мърдайки пръсти с мек, копринен звук. Звукът се превръща в симфония на непоносимата агония, когато Той принася първата девица в жертва. После осъзнава, че последователите му се възползвали от разсейването му и решили да проверят дали девиците наистина са такива. И тъй като след проверката, те не ставали вече за нищо, Едуард си спретнал една кървава баня, тананикайки си "Дзън - дзън - дзън, дзън - дзън - дзън, мозък и черва навън."
Осъзнавайки, че се е поотплеснал и са му свършили последователите и че трябва да си набира нови, решил да звънне един Палантир на Саруман Бежово Кафявия (То с тази кал в Исенгард. Пък и 10 000 орки ядат и после...) и да си сподели мъката....
5.
Лорд Носферату написа:
ТЛ: Верни последователи няма. Нормалните аз ги събирам с кесия злато или с кривака!
(съжалявам, че толкова мои, ама най-много си ги познавам

)
6.
Polliwog написа:
... Кармен ... рап версията по телевизията

) ...
7.
Лорд Носферату написа:
pora_e_priqtel написа:
Предпоследния път, когато бях в Пещерата (да се слави името Й) станах неволен свидетел и санитар (или бавачка - де да знам) на батална сцена между пияни пенсионери и тъпи селяни
Представям си спецефектите и хвърчащите ченета...
- Земи тоя бастун, чиче!!!
- Да ми смучеш катетъра, бе буржоа!!!
8.
pora_e_priqtel написа:
Ъхъ - тва май се планира да е нещи като чат във форума - похвално!
ЖИЦА БАТЕ!!!
9.
pora_e_priqtel написа:
mi osven da se pie az za drugo ne se se6tam
10.
pora_e_priqtel написа:
...malkata buchka zelen madjun, koqto otkrih pod mishnicata si edna nedelna utrin...
Десет неща, с които бихте опители да подкупите модератор