Joker написа:
:evil: Днес сутринта на излизане от входа налетях на серия кучешки фекалии (от вътрешната страна) и едно недвусмислено мокро петно. Как не цопнах, сам не знам, но потресът от това ме държи все още!
Пак ми говорете за гледане на кучета и други гадове в къщи! Те не били виновни, ами не са, но ако ги няма, няма как и тъпите хора, които ги гледат, да са виновни!

А ти откъде си толкова сигурен, че са кучешки?
Аз съм виждала човешки и то на някое от междуетажието... Имаше и тоалетна хартия (а кучетата не се бършат)... Но не съм тръгнала да изтребвам хората, да ги "мразя" и да викам, че мястото им не е ... в жилищния блок

Да не говорим за "интелигентните и културни" младежи, които ходят по малка нужда в близките дървета и храсти... (то там май и по голяма ходят някои)... Веднъж чух шум до едно заведение в Студентски... Почнах да гледам натам, за да видя какво шуми... По едно време видях една мъжка фигура в "удобната" и характерна поза (за малка нужда). За Бога! На две крачки от него имаше "детска площадка" (имаше една пързалка)! Каква култура! После като се обърнах потресено напред, видях, че едно момиче го чакаше спокойно... Ужас! Явно животните имат много добър пример за подражание...