theDarkSite написа:
Кирооооооооооо, ето, че и ти си на разпит най-после

А аз съм първият, който ще ти задава въпроси
такам, ето, почвам:
1. Я сподели любим твой филм (не мюзикъл), може да са няколко, но които наистина са ти направили впечатление ^^
2. Същото, но за мюзикъл

3. Любими писатели и съответно какво ти харесва в тях

4. Любими книги на Тери Пратчет

(знам, че ти е един от любимите автори

)
5. Имаш ли идол от някой филм или книга или някое друго произведение, някой, който подражаваш или искаш да добиеш негови качества ^^
6. Какво намираш във фехтовката, след като ти е любимият спорт ^^
7. Как започна с TCGs, и с коя от тях започна първо? (странно защо, но не съм ти задавал преди този въпрос

)
8. Романтик ли си, или няма място за романтизъм в душата ти
9. Купон у дома (не е задължително да е твоят дом), или на парти/дискотека в някое заведение би предпочел?
10. Имаш ли любим художник/картина, и защо?
сега тези въпроси, които са по-общи, че е късно и ми се спи и не мога да мисля

По-нататък пак, няма да те оставя само с това

П.П. ех, изпревариха ме, не съм първият

Добре, Кире, ти пиши, аз ще отговарям
1. Ммм, принципно, като филми харесвам почти всичко, но огромно впечетление ми направи този : Stranger Than Fiction (2006)
http://www.imdb.com/title/tt0420223/2. Eee, тук ме закопа, мноого харесвам мюзикъли а сред любимите ми е са Коса, Йосиф и пъстроцветното му наметало
(който ти трябва да ми оправиш като звук) и много други...
3. Рафаел Сабатини, Александър Дюма, Тери Прачет, Толкин, Робърт Луис Стивънсън и Ръдиард Киплинг. Няма да ти кажа защо, сети се сам пък!
4.Хммм,
(това значи, че размишлявам) Малки богове, Истината, и Правене на пари.
5. Да речем, тези герои, Капитан Блъд, Скарамуш, Граф Монте Кристо и Арамис.
6. Емоции, красота и контакти, + това е сбъднатата мечта на всяко малко момче да се прави на Дартанян/Зоро и други сабльори и да му се размине
7. Не помня помня кога, не помня с кого, Но първата ми беше Покемон и беше забавно тихо и спокойно развлечение. Хареса ми.
8. И то безнадежден, макар и да не ми личи.
9. У дома в нас.
10. С този отговор ще се забавя докато намеря картината.