WaveMastaa написа:
batbayan-eееееер не ти е леко и на тебе мойто момче, ама никак не ти е леко
и не не се заяждам и се надявам да не видя твоя реплика под моя коментар щото няма да говори кой знае колко добре за тебе. знай, че не е нищо лично, проста констатация на очевидното....и за да не съм тотално офф - само като си предсатвя, че братовчедките ми са регистрирани в повечето такива сайтове, че едната е "страшна мацка" /изписано на някаква шльокавица/, а другата е "малка шоколадка", и ми става лошооооооо....
чудя се дали на децата ми ще им позволя да разберат какво е интернет докато не станат поне на 16

Що?На мен си ми е много добре.Само един съвет - момче е коректно да ме наричаш ако си над 25, иначе - бате.

A по темата - ако някой иска да се занимава със сайтове за зпознанства - не виждам проблем.Над 14г. по закон лицата могат да встъпват в сексуален акт по тяхно желание и ако разбират и осъзнават предмета и свойствата на действието.Това, че някои почват половия живот по-рано не е нещо лошо.Лошо е наркоманията, алкохолизма, половите болести.Затова при мен родителското тяло се изказа много добре около 14-15-та ми годишнина - не използвай наркотици, не пий прекалено много и често и винаги използвай презервативи.От там нататък си прави каквото си искаш.Аз намирам това за правилния възглед.Забраните са една психологическа репресия над съзнанието, особено на младите хора, и това може да създаде сериозни комплекси, които да объркат живота на човек вече в зряла възраст.Стига да се спазват горните 3 златни правила - няма никакви проблеми и тийнейдърът ще е бая по-щастлив, вместо да се комплексира как другите си живеят живота, а той/тя трябва да седят закрепостени вкъщи под строгия морално-извратен контрол на мама и тате.
А относно кой какъв тип жени предпочита - това не си заслужава коментиране, защото е въпрос на вкус.Всяка риба в морето си има свой тиган да я пържи ако мога така да се изразя.