Здравеите , аз сам нов в този форум , зарадвах се като видях че има на кои да споделя какво ме мачи.
А именно гореспоменатата РЕВНОСТ , нз вече дали е ревност или егоизъм или ... нз и аз , но се плаша от себе си .
Малката ми историика е следната :
Преди време ходех е едно момиче което жевееше в испаниа , от таи наречената лиубов която си МИСЛЕХ че испитвам , аз заминах за да се срешна с нея . След известно време скасахме и от този момент си казах че няма аз да страдам а другите . Мина малко време и срешнах едно момиче което много харесах , тръгнахме и така , всичко точно .Но аз все още обвзет от тая мисал да наранявам хората ,станах нешто като женкар , започнах много да кръшкам .
Приателката ми разбра какво правя , и ми каза ,че ако зависи от нея , тя може да ми прости и да продължим да сме заедно. ( Доста неща ми е простила ) Вече сме заедно почти 11 месеца и аз разбрах че това което сам испитвал кам предишното момиче не е било лиубов , истинската лиубов я испитвам сега.
Но проблемите не сваршиха , сега ревнувам приателката си от наи-малкото , ( може да ви се стори налудничаво но усештам как една част от мен усешта че греша и че няма повод за притеснение , а другата ме кара да мисля точно обратното , започвам да се изнервям , даже стигнах до доста сериозно положение на нервност. Интересното е че сащевременно усештам че греша , но не мога да се спра . ) До сега не сам избухвал пред нея , не сме имали скандали и караници на тази тема , избухвам когато се отдалеча от нея , защото не искам да се караме , страх ме е да не я загубя .
Но от вътре имам чувството че от това мое положение което нз как да спра или поне да поуспокоя , душата ми започва да се руши. ставам савсем различен човек , започнах да се променям със всеки изминал ден

Винаги тажен , изнервен .
Днес например : Тя ми каза че като малка е имала един приател ( не гадже а просто приателче ) с които не са се виждали от години понеже бил по чужбина , и сега си е тук , та тои я поканил да се видят и тя ми каза , в момента в които ми каза усетих как нешто в мен се запали , започнах да треперя и така на такак ( хубавото беше че ми каза в скаип и не бясме един до руг ).
Хора не издаржам вече какво да правя , ако продалжавам да губя самоконторл така , не сам за никаде , какъв живот мога да живея аз

Каква връска мога да имам

П.С. Пропуснах да видя че последното мнение е преди години , но ништо