streetdog написа:
Истина е, че чалгата се явява инкарнация на ширещата се българска простотия, която води началото си от мутренското време и продължава до наши дни.
Стереотипа на средностатистическия българин явно вече се е оформил:
- със ставането тегли две псувни, оплаква се колко е тежък живота, задължително ходи с кисела физиономия, слуша яко чалга, вечер гледа целия букет от риалити простотии, пие каквото има
Неща като развитие, вкус, широк светоглед, гражданска позиция, даже култура и т.н са чужди за него.
Екзистенцията му е сведена до точно две неща - хляб и зрелища.
Съжалявам много, но нито едно от по-горните неща не върви ръка за ръка с чалгата
В темата за клубовете се засегна една нишка и поста ми беше май повече за тази тема.
Мисля, че заговори за метълите, готин.
- Фолк феновете не се оплакват от живота, както си личи доста живеем си го както намерим за добре

През деня - дали ми е интересно или не, винаги си го правя интересно, защото идва следващия купон
- Фолк феновете не пият, каквото има. Защо да излагам доказателство, стигат само фактите - цената на вносните водки и уиските към то консумацията от страна на твоите братя и сестри, които се задоволяват с домашна шльокавица и недоврял току-що налят гроздов сок.
- Точно неща като развитие, ВКУС, широк светоглед, гражданска позиция и КУЛТУРА са присъщи именно на нас. Пак се сети, кой троши пейките по парковете и събаря фенерите.
- Не виждам нищо лошо в риалити шоутата. Който иска и му харесват да си ги гледа, какъв е проблема. В тази връзка ще кажа, че визираш и сериалите. И тук не виждам проблема. Има доста добри продукции, на които не съм изтървал серия.
п.п. сегашните мутри са малко по-различни от предишните комуняги, които посиняха след 90-та. Пич леко маркира един фрагмент в другата тема.