|
Време за мъже - евтинко. Седях на стълбите, в зала, препълнена с въздишащи девойки. Тежко е да ходиш на театър, вече превзет от измЪнИкенчени блондори. Самото преживяване, срещата с разни приказни(и други, не толкова приказни) деца, уютен студ, мълчание в тъмното и ръчкане на кифли, беше особено хубаво. Ама... озвучаването беше зле, пеенето доста под Нетинското ниво(примерно), с разни изключения(пр:Харесах Додо в комплект с Вежен на погребението.), смисъл няма, смешките - от най-елементарните... 3 часа са много, повече от 3 часа са досааааадно много. "Страхотни момчета" е стахотен пример за успешен, лесно(и дълго) продаваем продукт. Хвърлящите се в/у близнаците разгорещени девойки(чак се притесних тези от балкона да не се хвърлят, крещейки "Искам и ааааз!") и коментари от рода на "Разбирам Петя защо дойде да го гледа пак.", "Ааа, аз и трети път ще дойда!"(тази трябва да е закоравяла интелектуалка, предполагам близка родственица на блондинката, препрочитаща "Престъпление и наказание" за 9-ти път(Йе, йе, ши'с май айдъл!!!(ким)...)
Следобедни игри - доста добре.) Откъм сценография можеше и по-широко сито да използват, но здраве да е. Понеже съм гледала класа в действие миналата година, бях вдигнала ръце, но ето, че 2-рият шанс е бил напълно заслужен. Не може да се отрече - добра актьорска игра има.(естествено, не в изобилие) Има и сюжет, има и проблем(и), има и желание, както и свободни места в публиката.(А не бива така!)
Ам....ос - и името му няма да произнеса(напиша, хубаво:Д). Рекламата му е и без това в повече. Ох-а, а-ох!...(Надявам се не знаете за какво ви говоря, че инак - заедно сме загазили, пропилели часове и множество въздишки.)
ПП:А на Рогоносеца на Мариус още не мога да се заведа. Май ще се наложи да си закупя възскъп билет(а не ми се ще, 'щото доста видях на една репетиция.).
*И до "Ариел" ще се замъкна, като/ако събера парички, един от любимците на Елица под режисурата на един от моите любимци. Хич няма да е зле.) Има време.
_________________ 6th o' June
|