Bethany написа:
Сигурно там от кадето идваш не говорите на книжовен български, защото "Ай сиктир!" не звучи така!
Въй въй, потънах вдън земя
Bethany написа:
..."нищожната сума"; ...въобще не си наясно за какво става въпрос!
Окей, тук вече ме хвана. Чак сега прочетох, че ти всъщност си магистър, и става дума за 180, а не за 60 лв., както си мислех аз. Извинявам се за това. В своя защита ще кажа, че... за Бога, къде е бакалавърската степен, къде е магистърската

С други думи ми се струва съвсем в рамките на нещата колкото по-качествено става образованието, толкова по-скъпичко да се заплаща. Греша ли?
Отделен е въпросът, че лично аз съм на мнение, че един магистър трябва да е достатъчно вече ориентиран в живота, за да не си позволява да зависи от някакви студентски общежития. (Тук не искам да кажа нищо лошо, наистина; просто съдя по себе си, не искам да съм на 22 и кусур и да не съм излизала от Студентски)
Bethany написа:
ако имаше успех сега и ти щеше да си на общежитие!
Моля?! Нямам успех ли?! Я по-леко с класификациите! Не съм някаква тройкаджийка, нито имам невзети, които влача три години, и прочее. Това, че не ми стигнаха СЕДЕМНАДЕСЕТ СТОТНИ за мизерната база на Софийския, не е моя вина

а гигантски бъг в тяхната система. Защото е редно да има места за всички, или греша отново?!
Bethany написа:
И моля повече хора, които не са на общежитие и тази тема не ги касае да не пишат глупости и да се излагат!
Мисля, че веднъж-дваж в темата доказах, че съм много по-добре информирана от теб за общежитията по принцип (= Прощавай! Това, че в момента не обитавам неремонтирана от 30години нагъчкана стая-тройка с квадратура 18 и че имам изряден сифон, не ти дава правото да ме поставяш в групата на тоталните игнорамуси. Нещо повече, "миличка", убедена съм, че ти трябва да си отвориш очите за някои неща
Между другото, би ми било приятно да се запознаем, когато дойда в Студентски