Дата и час: 19 Яну 2026, 11:12

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Нека от социални роботи се превърне в демиурзи
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2005, 18:28 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
хихи - иначе казано - да дадем воля на въображението и креативността си и да напишем разказче- аз като своеобразен домакин ще започна:
Кънчо се събуди чак към обя.Главата му беше вдигната високо върху възглавницата.Чувстваше се отпаднал,немощен,мъчеше го неутолима жажда - набързо пресуши цяло шише минерална вода, след което , залитайки, се добра до хладилника...

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2005, 18:53 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 0 пъти.
...Oтвори го и с треперещи ръце докопа първата бутилка "туборг", която му се изпречи пред погледа. "Ех, да ми падне ся онова девойче от рекламата..." - каза си той и жадно захапа гърлото на бутилката...

Последна промяна Циндил-Пиндил на 19 Мар 2005, 19:56, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Мар 2005, 19:02 
Легендарен флуудър

...Така я захапа ,че едва не си счупи предните зъби-жаден беше.Преполови на един дъх съдържанието й ."Да ми падне момето,но уви няма от къде да падне" помисли си поглеждайки тавана изпъстрен с трупове на разплескани комари.Погледна стенния часовник-беше почти 12 ч.,а след час имаше някакви лекции ли бяха упражнения ли...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Мар 2005, 00:29 
Легендарен флуудър

...Напъха се в непраните си дрехи, хвърли в раницата тетрадката, в която пишеше по всичко и излетя от дома като Шумахер на старт-финална права. На входа насмалко да отнесе възрастната жена от втория етаж, която както обикновено носеше кисели млека в найлонова торбичка. "Абе, за тия нема ли работа?!" - изсумтя полугласно Кънчо, но миг след това неприятните мисли се изпариха, а пъпчивото му лице грейна в тъпоумна усмивка - той съзря на спирката на тролея Мими - най-засуканата колежка от курса...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Мар 2005, 02:09 
Пишеща машина
Аватар

- О-о-о-о...Пепи:)- реши да я заговори Кънчо.Тя го погледна и му се
усмихна...Денят му ставаше /а и нещо друго/ все по-хубав.Кънчо продължи разговора с default-ните "кво става", "Беше ли на купона на
правистите, онзи на който почти ме поканиха" и "Зачервила си бузки, найш ли?".Мими не беше възхитена от възможността да си лафи с него /да си го кажем направо беше си надута/, но все пак беше по-добре от нищо.
Закъсняха за упражнения 10 минути.Влизайки....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Мар 2005, 03:13 
Легендарен флуудър

...и отваряйки съответно вратата на стаята(която беше доста малка и едва побираше 15тина човека,ситуирана в мазето на Ректората :wink: )блъсна в гърба преподавателя който стоеше точно от вътрешната страна на въпросната подвижна дървена преграда :) .С оглед телосложението на въпросният доцент-180кг живо тегло вратата дори не го помръдна но за сметка на това се върна и тресна по челото клетия и и без това сконфузен Кънчо."След като се опомни успя да едва да промълви изсулвайки се в стаята "Много извинявайте" :oops: ."Не малко ,че закъснявате с ЦЕЛИ 2 минути за час,но и се опитвате да му убиете :evil: "-смъмри го сърдито доц.Скандалски."ЪЪ аз такова бързах ,транспорта закъсня,не знаех ,че вие..."-заоправдава се Кънчо по бурния смях на колегите си....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2005, 04:50 
Аватар

- Dobre, dobre - sqdaite, no znaite, 4e doc. Skandalski zabavq, no ne zabravq!
Mimi si smeni nqkolko puti cveta pri tezi dumi na prepodavatelq - ta tq be6e tvurdo re6ena da stane purvenec na kursa, da vzeme kolkoto se moje po-golqma stipendiq, s koqto da si kupi q 4anti4ka Gucci q ekstravagantna i oskudna bluzka na Dolce & Gabanna...
Na Kuncho zakanata na docenta mu mina prez u6ite toi si be6e nepukist i nqma6e namerenie da si razvalq nastroenieto zaradi nqkakuv 6i6kav seksualno nezadovolen sprihav prepodavatel - Kuncho sedna do svoq priqtel Stamat i zapo4na laf4e...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2005, 15:53 
...Макар, че нищо не чу от изпълнената със съспенс лекция на гл.ас. Скандалски, Кънчо за два часа бе залят от толкова гигабайти безполезна информация (и няколко литра слюнка) от другарчето си Стамат, че когато излизаха от мазето нашият герой си каза: "Бе аз к'во пра'а още тук...?!" и не дочака отговора.
Събра жълтите стотинки и няколко омачкани хартийки от всичките си джобове, за които успя да се сети, изчисли, че разполага с "некъде ок'ло... бе нема страшно" лева и напусна сградата на Университета, сливайки се с пъстрата тълпа от психоболни кучета и надрусани бабички...

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2005, 16:12 
Драскач
Аватар

offtopic/
И какво ти е направил Димо - да не те е баннал, че пишеш с нов ник?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2005, 16:53 
Легендарен флуудър

stone написа:
offtopic/
И какво ти е направил Димо - да не те е баннал, че пишеш с нов ник?

Верно си offtopic

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2005, 17:40 
Аватар

Kuncho se nasochi kym Doktorskata, no tyj kato ne vidq nikoj poznat tam prodylji nagore po San Stefano, mina prez klek6opa na evreite (koito vsu6tnost bqha armenci), vze si edna Ariana, prese4e bulevarda i se ozova v zemqta na blajenstvoto a imenno parka Zaimov. Po tova vreme na denq ne o4akva6e da sre6tne nikogo, zatova si sedna sam na trevata, oblegnal grub na sve6teniq pun (specializirana terminologiq, ne e zadyljitelna :P ), usmihna se na proletnoto slunce i otvori Arianata...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2005, 23:56 
Легендарен флуудър

...Докато си пийваше от кехлибарената течност забеляза по алеята да преминава добре изглеждаща дългокрака кака(е хайде жена :D ) като откъсна очи от намиращите се южно от шията телесни части установи,че това е преподавателката му водеща упражненията по един от предметите с трудно произносима абривиаура(той и не държеше да я помни)-асистент Дългобедрева...добре изглеждаше жената спор нямаше.В същия момент видя зад нея да се приближава тъмен субект и секунда по късно въпросното лице (заедно с всички остнали части :) ) дръпна дамската й чанта.Докъто се осъзнае г-ца Дългобедрева се оказа без въпросния атрибут .В резултата на което не можа да направи нищо освен да огласи с крясъци околността събирайки погледите на случайните минувачи...Кънчо скочи и с неясното намерение да направи нещо(да помогне,вие какво си мислите :) ) тръгна да бяга след кадеца.Виждайки,че въпросния субект,ако се съди по спринтьорските му умения явно е роднина Майкъл Джонсън и за да го настигне ще му трябва поне Ауди ТТ :D хвърли по него бутилката...Със същия успех можеше да се надява да уцели 6ца в трето теглене на 6/49,но...но късмета си няма работа и бутилката със снайперистка точност прасна по тила гадината.Пишман крадеца се плюсна като покосен на асвалта"Бах м*аму" учуди се Кънчо поглеждайки ръката си...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2005, 01:07 
Пишеща машина
Аватар

- Заболяли ли те ? - попита доцентката по ЛТЗ Крака Дългобедрева, по баща -Крάкова. Тъмния балкански субект, паднал на земята, учудено я погледна. Забрави за чантата й и тръгна да бяга. / ето за такива неща като "тръгна да бяга"
знам че няма да си зема езиковата култура, добре че е избираема/:)
Кракова погледна Кънчо и му каза:
- Срамота! Това не е държанието на студент от СУ! Посред бял ден
да замеря хора по улиците с бутилки! Във вторник поведението Ви
колега ще бъде разгледано на факултативен съвет! Пие бира в паркове
и си мята бутилката по представители на малцинствените групи! Shame on
you! Не бързайте да си плащате таксата за втория семестър! Може да няма нужда!
Кракова се отдалечи с походка, характерна на жителите на този така красив полски град:).Кънчо поседя сам в градинката, изпсува за загубата на шишето бира, което макар и празно струваше 20 стотинки и
се облегна на пънчето. Телефона му, бънгия А55, иззвъня и той получи покана за купон на пейка в Борисовата Градина, за 9 и 30.Тъй като имаше около 3 часа дотогава...

Последна промяна Гост на 24 Мар 2005, 01:28, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2005, 01:17 
Легендарен флуудър

Оф-топик:
Ее защо ми сменяш името на преподавателката :) ...А за "тръгна да бяга"-ми аз нямам и възможност да избирам "езикова култура" като предмет :lol: .Ще си остана безкултурен :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2005, 01:31 
Пишеща машина
Аватар

mushroomhead написа:
Оф-топик:
Ее защо ми сменяш името на преподавателката :) ...А за "тръгна да бяга"-ми аз нямам и възможност да избирам "езикова култура" като предмет :lol: .Ще си остана безкултурен :lol:

Човече ако искаш вярвай, ама това "тръгна да бяга" си беше заяждане
с мен/ лека форма на шизофрения:)/. Не бях видял, че и ти така си го написал...Явно подсъзнателно съм те изкопирал... :D А името го оправих:)Go on:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща