fak написа:
Како, некак си, като ме наричат "ограничено създание", не ми е много до забавление, схващаш ли?
Аре да си имаме уважението всички... и да не се обиждаме... щото тва е писмено слово - имам черно на бяло кой кво е написал и от какво е бил подбуден, за да го напише..
Тъй че апелирам към коректно отношение!
Некак си ми се струвЪш много незабавлителна.Аре да хващаш пътЮ и да си научиш тва - писменото слово.Кво казано и кой от кво бил подбуден - 3 години ще обсъждаме
П.П.Осъди ни, че сме ти наранили душицата във форума

Искрено се надявам да видя реакцията на съдията, който ще разглежда делото.Сигурно ще му оправиш настроението за година и половина напред и спонтанно ще получава истерични гърчове и ще се смее неконтролируемо
pi4 написа:
Мога ли да знам защо нашата красива модераторка мила си позволява да ми казва "ограничено създание такова",без по абсолютно никакъв начин да съм я провокирал
Вземете си допълнете правилника с точката"форума е само за метълисти и/или рокаджии" и тогава с удоволствие няма да влизам тука
И една позорна практика у форума.Вилнее си някой из темите,обижда както се сети,после модератора-дружка ходи след него и изтрива всичко.Прекрасно.Ни лук яли,ни лук мирисали.Ако се прати оплкаване от съответния потребител,се оказва,че след като мненията са изтрити,няма къ да го накажем.Но така става,когато всички модератори са си първи приятели.Те затова са избрани де.Тя работата е повече от ясна
Поведението на модераторите е такова,че някак не им прави чест да говорят за политика,ако разбирате какво искам да кажа

Ти досега не разбра ли, че световната конспирация е насочена против теб и чалгата

Даже Барак Обама като встъпи в длъжност ще подеме кампания "Не на чалгата, пи4 на ешафода!"