|
Оф, нова серия на льобимата ми тема, да взема да се разпиша, да и тръгне по вода с караниците ли?
Ам, айде като е тръгнало.
1. Тва за Георги какво е съгрешавал, още не съм го видял, ама ще го видя и ще се изказвам после, да не съм неподготвен... то не че има безброй опции, какъв може да е, ама айде да не гадая.
2. Блъди, гледам този Мазньо за нищо го нямаш, вземи ме питай на ЛС, като ше ме постваш на снимка, мерси предварително. И искам в по-големи размери, какво е това полу-аватаресто размерче. Респект му е майката, момиче.
3. Имаше някакво мнение, че много са били баннати за нещата, които Пич е правил, а него не са го баннали. А сега разбирам, че това е вече факт, обаче сега нали знаете, че има много други, дето по същите критерии като него, могат да го отнесат. И т.н. безкраен процес...
4. И ми е много интересно, как в тема за мнения за модераторите, всички изказали се преди мен, освен Мила... и не знам кой още не са модератори... Гоги, мисля... Не че съм против сеира, но модератор на модератор да вади кирливите ризи е грозно. Оставете това на другите форумци, аз лично бих се занимавал, ако ми се занимаваше, простете тафтологията. Просто от едната колегиалност, си обсъждайте очи-в-очи, скайп-в-скайп различията и бъдете ЕКИП, без да има някакви подмятания с намеци по разни такива теми. Разбирам да беше диалог между потребител и модератор, който не общуват изобщо и имат да разрешат някакъв проблем. Ама между хора, които специално са събрани да се координират, да общуват постоянно и да имат общи цели и принципи... ама сори, ама не говоря кой и каква е интригата, щото тва ше мине другия месец. Говоря, че показва какви сте като личности, без да претендирам да ми пука за всички от вас/тях. Демек - нека си кажа пък който иска да чете...
5. За сега нямам оплаквания, но за да не попадна в черния списък с прякори на някоя чик/форумна-среща следващия път, или някой да пусне метусало-подобна картинка от предната страница, ще ви кажа най-очебийната критика (пък съм с цайси, видите ли) - гледам листа с модератори, махнати са няколко активни, а има десетина, дето не влизат у форума... и да питам - Кои са модераторите тука?
6. добавка: Погледнах последните страници на старата тема и (защо ли) нищо не ме учуди... ама единственото мнение, в което имаше нещо вярно беше това на Дичоу - "пич ис дед.... лонг лайф дъ пич"... демек - ще има нов "най-мразен потребител у форума". Може би няма да е фолк-фен, може би няма да е тип Леви... но ще има... не защото БАШ ТОЗИ форум привлича такива... а просто защото хората са се научили да си търсят, кого да мразят... еми браво, толкова сте ми пораснали всичките.... Крематори беше казала за реалния живот - наистина ли всички сте такива и там?
_________________ Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes... ...and this chaos, it defies imagination! Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives - you've arrived at panic station!
Последна промяна Kristo на 28 Ное 2008, 23:27, променена общо 1 път
|