Дата и час: 16 Яну 2026, 22:15

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Big Brother 2 или как....
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2005, 21:04 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Big Brother 2 или как българската публика отново бе измамена от машината за пари наречена телевизия

Първо искам да кажа, че всичко написано по - долу е лично мое мнение, изградено и поддържано от наблюденията ми над игрите, лансирани от повечето телевизии в България.

Ще започна с Big Brother 2, защото свърши скоро.Също така,според мен, е най - голямата измама след тотото в нашия ефир.

И тъй....Преди няколко месеца в една изолирана къща влизат няколко непознати човека с една единсвена - къде прикрита, къде не цел...Или по - точно 200 000 цели...Двама от тези хора имат нещо общо.Дали брак или нещо друго???Просто пари, пари и нищо друго.Хора, готови да жертват себе си за пари, които ние - зрителите им предоставяме.В случая уговорката е лицето Миро, в чийто мъжки произход се съмняват много хора да вземе 200 000 лв в замяна на много сълзи и един разбит живот.Един или два разбити живота...Всъщност на нито един...Само след месец ще видите т.нар. Миро да се разкарва с Елена под ръка някъде...я из Европа, я в САЩ.Този театър, достоен да бъде наречен "латино сапунка" все пак не беше чак толкова добре замислен.Още от първия ден се знаеше, че лицето Миро ще вземе парите.Как е възможно това, ще кажете...Ами отговорете си на въпроса : "кой пуска филмите в интернет, още преди да са излязли по кината".Отговорът е вътрешни хора.Само в последната вечер на ББ2 от смс - и са спечелени 300 000 лв.Сигурно още 200 000 хил от телефонни обаждания.А представете си колко още са печелените от предходните номинации.Общата печалба излиза над 1 500 000 лв.Към тези пари обаче трябва да се прибавят и парите от рекламата.Тук вече не знам колко са, но със сигурност са доста.И така най - вероятно спечелените пари стават над 3 млн.
Едва ли българина е толкова тъп, та иска да даде парите на един ревлив глупак, чиято жена го направи за смях пред толкова много хора.Не, той иска да даде парите на човек весел, с някаква цел в живота.Ако пък Елена вземе тези 100 000лв ще бъде най - голямата нахалница, която се е раждала.
Накрая вота беше нагласен...То просто толкова много си личи, че чак не е истина.Обаче тук има две възможности.Едната е, че Лео води с много проценти пред Миро, а парите тябва да вземе българина.Втората е, че Миро води с много Лео.Изхода обаче е един.За да може повече хора да се обаждат и да пращат смс - и процентите се нагласят според активността на вота.
В крайна сметка Миро и Елена, които разиграха този цирк няма да получат по 100 000лв, а поне по 50 000.Останалите 100 000 остават а този, с който е направена уговорката за крайния резултат.Всъщност, като казвам "този" имам предвид "тези", защото те са 4 - 5 човека.

СЛЕДВА...

Аз - По-груб и по-брутален от преди!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2005, 21:21 
Легендарен флуудър
Аватар

Звучи логично... сега, на мен също ми се струва, че е нагласено- особено това с 50 на50...Как така се изравниха, бре-бре... :lol: Много е наивно, за да повярваш... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2005, 21:27 
Легендарен флуудър
Аватар

Сега ще се прехвърля на една друга игра наречена "Стани богат".

Всъщност истинското име на тази игра е "Кой иска да стане милионер"...
А, май нещо не е съвсем наред, нали??!Ами как да е.Наградата в другите срани не е 50 000E, а е много повече.много много повече.Не мисля, че е нужно да пиша колко.Всички можете да различите огромната сума от залъгалката, която ни бутат в устата.Не само, че наградата е малка, а и въпросите са много по - трудни от...немската версия например.На въпроса защо е така, беше отговорено, че в Германия населението е по - голямо, съответно и желаещите за игра са повече....И за това, дай да задаваме въпроси от забавачката!!!
На всичкото отгоре, като има издание с благотворителна цел въпросите също са сложни.Зашо не сложат по - лесни въпроси, за да могат децата или болните, или кой и да е да получи по - голяма сума!!?
Тук печалбите също са много големи.Къде от реклами, къде от обажания за участие и смс - и...
Нека отново се върна към въпроса за Германия.Там доста неща струват колкото и тук.Някои дори струват по - малко.А качеството им е, ако не по - добро, то поне е същото.С какво българина, чиято заплата не надвишава 100 - 200Е заслужава да получи много по - малко от германеца, който получава 10 - 15 пъти повече!!?
Има и друго.Защо се случва така, че на определени хора въпросите са по - лесни от тези на други играчи?Случва се рядко, нали...Еми ако те не са с връзки бутнати там...Или пък има уговорка, отново...За разделяне на спечеленето.И как става така, че знаещи хора са нарочно препъвани по пътя към големите пари я от водещия, я от някой друг...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2005, 21:42 
Легендарен флуудър
Аватар

Вот на доверие

Това е поредната игра, в която български зрител остава единствения изигран...
Я ми кажете, колко от вас следят тази игра?А колко от вас са се обаждали за участие?Колко ваши познати са били извикани да участват?Изобщо засичали ли сте зад някоя от банките съседа, който живее над вас или човек, чиято физиономия ви е позната, защото сте го срещал на улицата?
Да не би случай отговорите ви да са "не", 'николко", "нито веднъж"...
Какво съвпадение.Аз също бих отговорил по този начин.Единствения път, когато видях обикновен човек да участва в това предаване беше седмицата, след като слави си "подари" колата.Думата "подари" е в кавички, защото той всъщност я продаде.И то за много повече, отколкото я купи.Сега вие, с вашите смс - и ще пратите някой на екскурзия в САЩ.Не Слави, не някой друг, а вие.
Да се върна на учасниците...Те са все спортисти, водещи, певци, журналисти, хора, които са по един или друг начин в устите на хората...Или вече почти не се споменават.Защо подяволите един път не уаства Иван ел. техник в еди кое си училище, Петър - безработен от незнам си колко време, Петя - майка на две деца, които едва изхранва...??!!!

Мога да пиша за "1064", за оначи простотия дето я дават по бТВ след полунощ, дори за "Минута е много"...Това последното ми беше любимо, но вече и то е толкова комерсиално, колкото и рекламите, заливащи ни на всеки има - няма 20 минути...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2005, 23:34 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Паган написа:
Вот на доверие

Това е поредната игра, в която български зрител остава единствения изигран...
Я ми кажете, колко от вас следят тази игра?А колко от вас са се обаждали за участие?Колко ваши познати са били извикани да участват?

Те тука не си прав - до тук са играли 3ма мои лични приятели (айде, двама, другия ми бегъл познат).

За другото - да, прав си, но преоткриваш топлата вода с новото 20 барабар. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Дек 2005, 00:00 
Легендарен флуудър

Разбира се ,че от тези телевизионни игри единствения изигран е зрителя.Тази...комедия ББ2(че и първия) беше нагласена от кастинга до наградата връчена след 3те месеца.Никой не е излязъл от къщата с разбито сърца(еле пък живот)-всичко случило се си беше театър режисиран от продуцентите,че ако може ББ да замести поне за малко(разбирай открадне рейтинг) сапунениете сериали от екрана на прогресивно намаляващия сивото си вещество зрител на подобни...драми :roll: .За "стани богат" или добро или нищо...значи нищо!Възможността да спечелиш 100те бона е горе -долу колкото милион-два в "6 от 49"-ми то тогава си играй по-добре последното."Вот на доверие"-малее ми то това гледа ли го вече някой?Поне аз не познавам такъв човек.Честно :roll: ...
Не аз не обвинявам създателите на такива предавания,напротив шапка им свалям.Защото са имали достатъчно ум да си направят "машинки за пари" задвижвани от балъц...ъъъ зрителите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Дек 2005, 00:04 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Стига де! Аз гледах почти целия минал сезон на Вот-а заради Сашо Снегорина и Орлин Горанов (четвъртия мой познат, за когото се сещам). Шоуто си струваше, дори и да е било нагласено (факт е обаче, че никой от познатите ми не намекна дори за подобно нещо).

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7 мнения ]