Дата и час: 17 Яну 2026, 19:04

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 55 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: На протест срещу насилието! петък 10.30 пред зала Хр.Ботев
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2008, 11:48 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Студенти на протест срещу насилието - петък (12.12.08) 10.30ч. пред зала "Христо Ботев" в Студентски град

http://www.dnes.bg/article.php?cat=1&id=62438

МУТРИТЕ ВЪН ОТ СТУДЕНТСКИ ГРАД!

"Смърт за убийците на мозъците на България!“

"Всички млади хора да се вдигнат и да пометат всички министри убийци, които ни управляват".

ЗА БЕЗПЛАТНО, ОБЩОДОСТЪПНО и КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ!

Изображение

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: На протест срещу насилието! петък 10.30 пред зала Хр.Ботев
МнениеПубликувано на: 11 Дек 2008, 12:01 
Resurrected
Аватар

Благодарил (а): 39 пъти.
За това става дума! :thumbright:

I swear I'm not the devil though you think I am...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Дек 2008, 15:13 
Mahna-Mahna!
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Във фейсбук групата за протеста има следното съобщение:
Цитат:
Днес е говорено с ректора на СУ и той е казал, че освобождава всички от лекции и упр утре. Няма време да пусне заповед, но ще звънне по факултети!!! Моля предайте тази информация!

Макар че мен лично ме съмнява - утре например имаме контролно и това е причината да не мога да се присъединя.

V o r b e i

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Дек 2008, 15:54 
PIOUS GORGON
Аватар

Министри убийци?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Дек 2008, 16:23 
Постоянно присъствие
Аватар

Това трябва да е свързано със смъртта на момчето от Судентски, нали ?
Но какво и колко общо имат тези призиви към случилото се ?

МУТРИТЕ ВЪН ОТ СТУДЕНТСКИ ГРАД!
"Смърт за убийците на мозъците на България!“
"Всички млади хора да се вдигнат и да пометат всички министри убийци, които ни управляват".
[/size]

Момчето до колкото разбирам не е било бито нито от мутри, нито от министри, а от други младежи. Ловът ви на вещици трябва да е насочен следователно срещу тях. Какво сте тръгнали да сваляте правителството.

"В момента когато гръцките колеги са окупирали улиците на Атина и Солун, нека и ние да заявим отговорна гражданска позиция. Призоваваме цялата общественост начело с интелигенцията най-после да поемем заедно нещата в свои ръце: Не на убийствата, не на корупцията! Сега е Стоян, утре може да сте вие и вашето дете".

Чак сега ли се сетихте, че ви е писнало от убийства и корупция? Защо не се сетихте когато убиха Г.Стоев ? Това май беше абсолютния пример, колко сме затънали. А вие сега в една битова случка търсите причини да протестирате и вандалствате. Съжалявам, изпуснахте много сгодни случаи - този не е от тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Дек 2008, 18:16 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Изчетох материалите по случая, научих точно днес, празнувах здраво от Никулден до онзи ден и не съм се занимавал с новини.
Тея пияндурници не са никакви мутри, а група селяндури, които се напиват от малко и трябва отнякъде да им излезе простотията. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Журналята си ги знаем, че са тъпички, лафът "мъртво пияни" ме изкефи. Че как ще се бият мъртво пияни, в ред ли са? Даже това може да ги оправдае. Ако ги признаят за виновни, пише, значи само с 3 години могат да се отърват. Съквартиранта ми е правист и ми е разказвал, че невменяемите не ги осъждат. И друго ми е казвал - три дни работа в затвора = на 1 ден предсрочно напускане.

Аз като човек, който е редовен по дискотеките, казвам, че мутрите са културни хора, няма да се занимават с някакъв, който нищо не им е направил.
Как си представяте - вътре мутрата седи тежкарски, дава стотачки на сервитьорки, танцьорки, всички му се мазнят, навън му е паркиран един от мерцедесите му и към 2:50 ще се сети да трепе еди кой си. Пффффф... смешка.

И в тази случка е грозно да се намесят мутри и министри. Не ви ли е срам да чакате такъв инцидент и да вдигате протести? Както прочетох горе - толкова сгодни моменти имаше, сега ли?

И мене ме е шубе от такива първобитни тъпанари.
В събота бях в Дрийм Перник. Четох, че посбиването в пернишките дискотеки било нормално явление, че и с дама бях и очите ми бяха на осем за пияници.
Аз нося, нося и съм с всичкия си, ама в един момент като се напия и съм талпа - знам си името, на колко години съм, ама друго - едва ли. Въобще не мога да се придвижвам на собствен ход, питайте съквартиранта, портиерката и комшиите. :lol: :lol: :lol: :lol:

В случая ченгетата да бяха патрулирали като хората, а не после да констатират, че "Бърза помощ" пристигнала незабавно. Боят не е станал за една минута, аре аре. Ама МВР се надъхват да са точни само когато събират глоби по пътищата. :evil:

Утре ще се учи. Пък ако не се учи - гадно. Точно механиката ми е утре и ако изтървем, ще ни излезе през...

МУТРИТЕ ВЪН ОТ СТУДЕНТСКИ ГРАД! - всмисъл? Не знам кой може да каже за някой да не ходи еди-къде си.

"Смърт за убийците на мозъците на България!“ - казано, сякаш е рецидив.

"Всички млади хора да се вдигнат и да пометат всички министри убийци, които ни управляват". - предполагам тези, които са гласували за БСП ще се вдигат.

Ае вие в тоя "призив" с какво се занимавате? Некъде протестче да спретнете, друго май не ви вълнува?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Дек 2008, 21:05 
Resurrected
Аватар

Благодарил (а): 39 пъти.
Бeтон написа:
...мутрите са културни хора...

...И мене ме е шубе от такива първобитни тъпанари.
В събота бях в Дрийм Перник. Четох, че посбиването в пернишките дискотеки било нормално явление, че и с дама бях и очите ми бяха на осем за пияници.
Аз нося, нося и съм с всичкия си, ама в един момент като се напия и съм талпа - знам си името, на колко години съм, ама друго - едва ли. Въобще не мога да се придвижвам на собствен ход, питайте съквартиранта, портиерката и комшиите. :lol: :lol: :lol: :lol: ...

МУТРИТЕ ВЪН ОТ СТУДЕНТСКИ ГРАД! - всмисъл? Не знам кой може да каже за някой да не ходи еди-къде си.

Ако пак ще тръгваш да разказваш за нощните си похождения из разните вертепи в София - пусни си отделна тема. Културни хора били мутрите :rofl:s Бооооожееее, от тях струи култура на талази ти казвам.
Не мога да си обясня що за човек би подкрепял мутренските маниери и начин на живот. Аз не ги искам в Студентски град, предполагам и още много като мен желаят същото. Повтарям, градът е СТУДЕНТСКИ, не Мутренски. Напълно съм съгласна с идеята за радикални реконструкции и превръщането му в кампус с необходимите места и институции за развитието на студентите като такива - библиотеки, паркове, специални читални, аудитории за провеждане на различни културни мероприятия и т. н., и т. н.

I swear I'm not the devil though you think I am...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Дек 2008, 21:52 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
Под такива недообмислени и популистки надслови никъде не излизам ...

Колкото до превръщането на Студентски в кампус,нз защо въобще някои си мислят,че това някога ще е възможно.Ще спомена само простичкия факт,че в Студентски живеят не само студенти..тия хора къде ще се дянат?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Дек 2008, 21:59 
Рожба на ФМИ
Аватар

Ние сме няколко души от ФМИ и ще отидем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Дек 2008, 22:00 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Blood Countess написа:
Бeтон написа:

Аз нося, нося и съм с всичкия си, ама в един момент като се напия и съм талпа - знам си името, на колко години съм, ама друго - едва ли. Въобще не мога да се придвижвам на собствен ход, питайте съквартиранта, портиерката и комшиите. :lol: :lol: :lol: :lol: ...

Ако пак ще тръгваш да разказваш за нощните си похождения из разните вертепи в София - пусни си отделна тема. Културни хора били мутрите :rofl:s Бооооожееее, от тях струи култура на талази ти казвам.
Не мога да си обясня що за човек би подкрепял мутренските маниери и начин на живот. Аз не ги искам в Студентски град, предполагам и още много като мен желаят същото. Повтарям, градът е СТУДЕНТСКИ, не Мутренски. Напълно съм съгласна с идеята за радикални реконструкции и превръщането му в кампус с необходимите места и институции за развитието на студентите като такива - библиотеки, паркове, специални читални, аудитории за провеждане на различни културни мероприятия и т. н., и т. н.

Абе, коя себеуважаваща се мутра ще живее в гето като студентски? Какви мутри в Студентски град. Това отдавна е място, където простаците се събират да се напият и да отидат на диско. Аз нататък отивам или при колеги, или за напиване и диско, или за мач в Христо Ботев. Една мутра не съм видял. В чалготечките си стоят мирно и никакви проблеми не правят. Селяните, които са дошли от незнам си къде са тези, които се натряскват като свине и се чувстват безсъртни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Дек 2008, 22:32 
Да живей словото
Аватар

ники написа:
Blood Countess написа:
Бeтон написа:

Абе, коя себеуважаваща се мутра ще живее в гето като студентски? Какви мутри в Студентски град. Това отдавна е място, където простаците се събират да се напият и да отидат на диско. Аз нататък отивам или при колеги, или за напиване и диско, или за мач в Христо Ботев. Една мутра не съм видял. В чалготечките си стоят мирно и никакви проблеми не правят. Селяните, които са дошли от незнам си къде са тези, които се натряскват като свине и се чувстват безсъртни.

Никой не е казал, че мутрите живеят в Студ. град, но те държат повече от заведенията там, с което допринасят за изключително лошото име на Студенски град. Да не говорим, че тези дискотеки, клубове и прочие никнат като гъби на Общинска земя, за която явно доста са си платили преди това, са на разстояние има няма няколко метра от входа на общежитие, като не са спазени никакви изисквания. И това, че произвеждаш шум, който най-малко е в границите на допустимото, да не говорим за боклуците от всякакъв характер, които са разпиляни след поредната дискотека, а дори и това, че изкривяват ценностната система на цяло едно поколение и т.н, и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Дек 2008, 22:40 
Чалгар
Аватар

Благодарил (а): 64 пъти.
Хората правят там дискотеки, защото има, кой да ги посещава. Това е ясно и няма нищо общо с това, което хората говорят. Ако не е в Студентски град, ще е другаде. Проблемът не е в дискотеките, а в простаците, които си търсят, кого да пребият. Какъв е тоя протест? Какво значи да се махнат от Студентски град? Къде да идат? В Лозенец? 99% от хората си се държат културно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Дек 2008, 22:54 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Струва ми се, че всеки си играе вече с тая дума "мутра" както си поиска. И мен са ме квалифицирали като "мутра" на едно парти, но една бръсната глава и малко повечко килца правят ли ме автоматично такъв? :roll:

Осъзнайте се, не живеем 95та година, Тигре Тигре вече е изпята песен за добрите стари времена, сега мутрите не карат C220, сега те не са и мутри, а са бизнесмени, които четат доста повече от студентите в СУ, инвестират мъдро и печелят. С какъв капитал са започнали е друга тема на разговор. Големите момчета без мозък, които се опитвате да представите като мутри, са просто охрана. Туй то.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Дек 2008, 22:57 
Да живей словото
Аватар

ники написа:
Хората правят там дискотеки, защото има, кой да ги посещава. Това е ясно и няма нищо общо с това, което хората говорят. Ако не е в Студентски град, ще е другаде. Проблемът не е в дискотеките, а в простаците, които си търсят, кого да пребият. Какъв е тоя протест? Какво значи да се махнат от Студентски град? Къде да идат? В Лозенец? 99% от хората си се държат културно.

Няма нищо против дискотеките, но по-голяма част от тях са под всякаква критика. И да не говорим за тъплпите столичани, който всеки уикенд се изсипват от всички краища на София пред дискотеките в Студентски град. Така, че не ми говорете, че не Ви се иска да дойдете в Гетото!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Дек 2008, 23:15 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 58 пъти.
Като ти е тъпо в столицата, бегай си откъдето си си дошла и не ме обиждай на местожителство!
Повярвай ми, в центъра на София има достатъчно класни заведения, които се посещават от нормални хора.
А споменатите сладури, които се изсипват в Ст.град., попитай някой от тях, откъде всъщност е родом ;)

Мразя да водя този спор, но понякога хората не разбират, че именно такива като тях са създатели на проблемите.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 55 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Форума срещу Археолози - Неделя 11:00 пред СУ

[ Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7 ]

в Спорт

Гост

91

2244

17 Дек 2006, 17:25

Boromir Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. 11 и 18.02,11ч, пред Парламента - Протести срещу Корупцията

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в България

shao

17

1639

25 Фев 2009, 13:16

DADO Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Хайде на протест срещу спирането на топлата вода!!!!

[ Отиди на страница: 1 ... 20, 21, 22 ]

в Студентски град и общежития, квартири

angry_student

318

12973

10 Окт 2010, 12:24

velislava_romanova Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Протест срещу увеличението на таксите в университетите

[ Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6 ]

в България

Norwegian Wood

81

4240

26 Сеп 2009, 21:37

Ураган от Кирки Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Протест срещу приемането на ACTA в България

в Мнения

Judas

7

762

02 Фев 2012, 00:42

bobka Преглежда последните мнения