tamerlan написа:
Впрочем, преди време имаше протест и за правото ти да коментираш анонимно в интернет, и срещу ищаха на властите да го ограничат. Този човек беше на протеста, а ти?
Значи съм ви виждала и двамата.

Само че бяхте малко страшни с тия маски, та не ви доближих.

После казаха, че сте раздавали вестниците, за които Табакова ни говореше разпалено по политология, та съм се минала, че не съм се приближила, но - шанс.

А онез дебили с "НАЦИОНАЛЕН" и "СОЦИАЛЕН" едва не прогониха всички. Най-забавното беше, че без националистите бяхме - колко? - 50-60 човека имахме ли? След обещания за идване от страна на 60 еколога и огромно количество блогъри и "интелектуалци". И пълно недоумение от страна на познатите, на които приказвах. Защото повечето хора са на мнението
ники написа:
Да бе, жалко че има такива тъпи хора като мен, които не протестират за щяло и нещяло.
и не им пука дали природата се унищожава безвъзвратно, за да се изперат нечии пари, дали интернетът и телефоните им се следят и всяко тяхно действие там се документира.

И още за много неща не им пука.
Хубаво е, че гърците не са като нас. За тях де, за нас не е хубаво. Защото и при нас образованието стана платено и таксите се вдигат всяка година. И при нас възрастта за пенсиониране се вдигна с 5 години. И при нас безработицата расте, а вариантите за реализация на образованите хора в областта им намалява. Но гърците излизат и се бунтуват срещу това, а ние цъкаме с език и се жалваме на по чашка или в интернет. Не казвам, че безредиците и бомбичките са хубаво нещо, но пък бездействието също не е.
Добре поне, че имаше шествие за Стоян, че ако и това беше минало и заминало, голяма срамота щеше да е. Дано наистина вземат реални мерки някакви, а не само за хвърляне на прах в очите.