The_Guide_Of_The_Student написа:
theDarkSite написа:
The_Guide_Of_The_Student написа:
Съучастници със сигурност, най-малкото заради спонсорството на онези, които печелят от глупците, които не могат да живеят без "да се забавляват"
Следващият и той... и кво, само защото парите им отиват в повечето случаи при мутрите, които държат заведенията трябва всеки да се затвори в общежитията и да не излиза да се забавлява ли о.О
Изобщо мислите ли като заявявате тези пошли обвинения о.О
Ти случайно да не работиш за някое от заведенията, че така ги защитаваш?
Само това могат да си мислят хората, когато с такава енергия се защитават онези, които печелят от глупците.
А парите вместо да отиват по заведения и дискотеки, май имаше едни места, където се продават хубави книги - книжарници се наричат. Продукта, който се получава е знание, и изтичането на парите за знание може да се приеме като инвестиция в бъдещето на младия човек. Нещо далеч по-разумно от това парите да изтичат в канала и/или при бавноразвиващите свини.
не, не работя за никое от тези заведения, дори не посещавам такива заведения! И да, знам за книжарниците, и се обзалагам, че литературната ми култура превишава твоята по всякакви параграфи. Аз специално харча моите пари предимно за книги и музикални дискове, но не е това въпроса. Защитавам ги, защото много ме дразни крайността и натрапчивостта, нещо, което ти демонстрираш с постовете си. И ето, веднага когато някой не е съгласен с мнението ти, ти го поставяш под един общ знаменател (както предположи за мен че съм работник в заведение). Е, оказа се, че не съм, и сега какво правим?
Просто не се заяждай сляпо с другите само защото те се опитват да оборят мнението ти