Дичоу написа:
А, къде спа последните 20 години????
Или трябваше някой да умре, че да започне да се събужда някакво първично желание за поставяне нещата в ред...
От всичките тия точки поне половината нямат нищо общо със смъртта на момчето(пак подчертавам, не го назовавам по име, защото никога не съм го познавал, а като умре някой, куцо и сакато започва да го назовава по малко име...гнусно е)...
Не забравяй....убийците не са колите по тротоарите или продажбата на алкохол...убийците са конкретните лица "Хикс","игрек" и "Зет"...
За това излязох на миналото шествие...от една страна да запаля свещ за убития студент, от друга да покажа със собственото си присъствие че съм съпричастен...и искам справедливост...
НО, За Бога....защо трябва да марширувам под наивинте лозунги на АСМДНАР, СУАХСД, СъГъМъФъГъ...и организаията на българските еди какви си....
...защо аз да ставам носител на идеи които не изповядвам...
Сори...просто този протест не отговаря на моите виждания за морал и чест...
Ми последните 20 години се изграждам като личност...не съм спал...
Поради причините, които ти изброи не си направих труда да изляза миналия път. Щото кво кат накажат 2ма 3ма...ситуацията си остава същата. Политиците продължават да крадат, спират развитието на всеки, който иска да направи нещо и да постигне нещо...не правят нищо срещу наркотици, алкохол и прочие. Да, за много неща са виновни родителите, но за тяхната апатия са виновни политиците. И в крайна сметка ние ду**ме ако ме разбираш. И да - трябваше да стане трагедия, за да започнем пробуждането.
П.С. Аз да съм твърдял, че тея точки са пряко свързани със смъртта на момчето???????????
Пак ти казвам - смъртта на момчето просто е повод...причините продължават да си се натрупват. Теб като ти харесва в каква помия живеем, изобщо КАК живеем и прочие, жив и здрав. Мен не ми харесва и НЕ ИСКАМ да живея така, и НЯМА ДА ЖИВЕЯ ТАКА!!!!!!!!!