Дичоу написа:
abvgde написа:
Дичо, 20 години сме спали, да спим още 20, така ли?
В никакъв случай!!!
Просто внимавайте зад чии лозунги заставате...това е приятелския ми съвет...
Защото в петък като СъГъедикво си..ви зарадват с транспаранти стил "Безплатно образнование за всички" "Луканката по 30ст." "Да живее култа към Вълко Червенков" и т.н...
...като към митинга...ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се присъедният "Бългериян нешанъл соушалистс" с Боян Расате...и развеят БНС идеите си...а до дях стастанат анархистите с призив "НЕ на платения градски транспорт"...ще трябва да решиш зад кой да застанеш...
Просто...не искам да отидат цифра хора на тоя митинг и вечерта да нафлудят форума с разочарованието си.
petio@ , когато аз съм организирал/участвал в митинги и протести тепърва си започвал да се "изграждаш като личност" тъй че не мисля, че е особено коректно да определяш кое на мен ми харесва в живота, как и защо...
Може за да се надъхаш допълнително....да си пуснеш чалга химна на мистър "Ноу мърси" за да те "доизгради като личност"
Първо, като си организирал/участвал в митинги протести какво направи?!?!? НИЩО нали??? Ай моля ти се не с мнения "Аз съм по-възрастен следователно съм много по-зрял и мъдър.".
Иначе ДА, може и да сте прави дето твърдите, че тея призив, мизив и т.н. са поредните боклуци. Но от какво се възползват те питам аз? За мен съм си отговорил - от това, че в БГ живота е абсурден, труден и гаден, и дори да работиш, учиш и т.н. пак си те тъпчат. Ей ги тия гадини депутатите сега си гласували коледни надбавки че били свършили много работа ма** им...то бива безочие, бива лицемери, бива наглост ама това вече е прекалено.
Искам да питам 2 неща :
1) Защо ти като виден организатор не организираш едно протестно шествие, с адекватни искания и т.н.?
2) Защо изобщо трябва някаква организация да ни "организира", не можем ли ей тъй във форумите да се разберем студенти, ученици и т.н. и да излезем на протест? Наистина ли сме такова стадо, че ако няма кучета да ни насочват не знаем какво да правим? ТАКИВА ЛИ СМЕ?