tamerlan написа:
rogertaylor написа:
И освен това - никога няма да стигнем гърците и да организираме такова нещо.Манталитет.Затова хората казват, че единствения казан в Ада без дяволи наоколо е българският.Ако някой се опита да излезе - тия вътре сами го дърпат.
П.П.2 Продължавайте с протестите, скоро сигурно ще има и смс-и, банкови сметки, а някой ще напълни гушата си...плюейки върху паметта на Стоян.
Ми ти си христоматиен пример за тоя манталитет бре сладур. Ясно е че ще има хора, които ще искат да се възползват, въпросът е да не им се позволи.
Не мога да повярвам, че има млади хора, всъщност изобщо хора, които смятат за свой дълг и чест да проповядват бездействие и примиреност. Хайде всички да си заровим главите в пясъка и както обикновено да се правим, че нищо не е станало, та да не създаваме душевен дискомфорт на разни странни хорица като вас...
Е поне не съм като теб - в дата си еталон за форумен клоун и самото ти включване в някоя тема означава опропастяването й и отиването й в съвсем друго русло.Ама трябва да има и циркаджии-комунисти като теб.
shao написа:
rogertaylor написа:
Рядко се случва, но в случая съм съгласен с Бетон.
Ае у ЛЯВО!
Това е същото като "сложи си Х пред името в памет на ...."
1500 души ми теглиха майни в Скайп, но и тук ще го кажа, колкото и грубо да звучи - като си сложа тоя умрял Х нито Стоян ще възкръсне, нито на тези, от които зависят нещата ще им пука.Най-много да си го преместят в другия крачол, да си го почешат и да почнат 3тото евтино кюфте.
И АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН С БЕТОНА, ЦИМЕНТА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ
ДУШИЦИ, които продават гъзовете си и честта си на управляващите - ПРАВИ СТЕ, НИКОЙ НЯМА ДА НИ ЧУЕ - ЗАТОВА НЕКА СИ СТОИМ У ДОМА. Нека също така махнем X в скайп, все едно нищо не се е случило.
Пък междувременно да убиват приятели на улицата.
Извън всеки спор, ще ви помоля повече да не споменавате името на Стоян в жалките си политизирани защити.
Бетон, Дичоу, не ви ли е срам...
Защо не коментира по другото, което съм казал бе, льоли?!Къде съм казал нещо за политика?Казал ли съм, че подкрепям политиците?Или казах, че политиците и с този протест само ще си го преместят в другия крачол? Политизирани са на баба ти футболните гащи.И не, не ме е срам, че не съм в стадото овце, които ще послужат на разни идиоти и лумпени(някой спомена Боян Расате, направо да си кажем - Атака) да си скандират лозУнгите.Бъдете щастливи от този факт!