|
Тъй. Киро получава огромно извинение, задето направих гаф с негово мнение, което леко изчезна, но имаше следното съдържание:
има вероятност да си тръгвам още неделята, ако не, сутринта в понеделника, така че ако искаш за след НГ, тогава ще дойда 100% с теб както и където другаде кажеш
А за Дали... Ели, остави на мен да ти покажа страните на Дали, които би харесала Той ми е любимец на мен.
и на което аз мога да отговоря само така:
Подобно доверие е опасно. Само предупреждавам. Не отричам, че ме ласкае, разбира се, но не прекалявай с подобни свидетелства.
Колкото до Дали - виж сега. Говориш с човек, който се захласва пред Рембранд ("Рембранд е по-добър от секс"), Мане, Моне, Дега. В този ред. Моне и Дега можеш да ги размениш (основно заради балерините на Дега, признавам). С импресионистите се разбирам чудесно, но с пост-импресионистите и нататък (което "нататък" за мен включва И Дали - прости ми некоректното обобщение, което си позволявам) за момента сме в хладни отношения. Пак казвам - вероятно просто още не ги разбирам. Има време. Ще стигна и до Фагнееер.
Което не пречи да търся много упорито един цитат на Ван Гог, ама а де... крие се, гадта. Сещаш ли се, в едно от писмата си до Тео, Винсент разказва за човека като житен клас - завършваше с нещо от сорта на: "ако не те посеят в земята, за да поникнеш, те смилат, за да станеш на хляб".
Абе, Киро - я да си направим една такава отделна тема, че тук стана див офтопик? И кажи на Мартина за нея - ако това би я върнало във форума...
С повторни извинения за изчезналото мнение.
_________________ "Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
|