Здравейте от одавна не съм студент но посештавам форума само като разглеждач от време на време.
Днес реших да се регистрирам и да дам нещо т мене а именно ще ви закажа моята история за 3 дневното посештение на курорта и то със минимално финансиране .
Решихме аз мацката и още 4 пиятели да се качиме отминалия weekend за 3 дни на Боровец защот в момента условятя за ски и борд там са най добри. "обикновенно ходиме на банско че е по евтино ама заради лавините ... " и така .
Започнах да търся каде да спиме там да не се налага да се връщаме до софия. и естествено имаше свободни оферти само от 100 евро на горе. тогава смъкнах леко летвата и прозванях поне 20 частни хотела в Самоков . на повемето казаха за този weekend абурт други ми казаха април !!!!! направо не ни се вярваше. в воследствие като се качихме и видяхме хората . толкова много скьорки .. и скьори имаше ... лол . Та в самоков в една железария докато пазарувахме вериги за колата това е др история

се заговорих с продавача иван (в самоков всички продавачи имим чуството че се казват така "смях") който ми даде тел на негов приятел дойто има Вила близко до Самоков и я давал под наем на групи или единични стай.
И както се сештате бяхме решили да се връщаме в софия ... Звъннах веднага и пак късмета ни не ни изневери току що си тръгваха некви хора ... и си оговорихме да отидими и да видим къщата.
Намира се на язовира 8 км преди самаков по централния път. малко се повозихми но бяхме изморени и не осетихме пътя.
Собсвеника е много готин, любезен ... останахме там не 3 а 4 дни. беше жестоко ... като се върнах в софия видях че вилата си има сайт .
ако някой иска сайта на вилата ще му го пратя на лс че си има правила предполагам иначе при търсене в google.bg за "язовир искър" излиза на първа страница ..
Желая на свички запалени по зимнните спортове весели мигове.. на пистите.