Има и готини теми, ама голяма част са супер тъпи. Сериозно, кой по дяволите му пука за нечия бяла хлебарка? Сам във форума? Какво ви подразни днес не е ли същото като Кофа за душевни отпадъци? По моите явно сбъркани представи е. Темата за това, което слушаме в момента също ми е адски скучна, тъй като там пишат винаги хора, които друго нямат какво да правят, включително и аз. Имам чувството, че никой никога не гледа, какво са слушали тия преди него. Ядете ли шоколад Кума Лиса?

Ъндед тема изобщо не и хващам смисъла. Опиши настроението си с усмивки е готина, когато някой сложи някои наистина забавни картинки, които подредени заедно в определен ред скалъпват някаква забанва история. Това го прави Жокера и е готино. Ааа, има и една за форумен роман. Идеята наистина звучи много романтично, ама защо трябва да е във форума? Сигурен съм, че няма и 10 човека, които да са я чели с изключение на тия, които пишат. Има още много тъпи, но за тия се сещам на прима виста. На някои може и да са му интересни, ама на мен са ми тъпи. Нищо лично.
Готини са спортните, като изключим 10те за инцидента с катеренето. От тези за култура ревютата на филми е много готина дори си харесвам филми за зяпане от там. Другата с интересните филми също е хубава. Тия от литература никога не ги чета, а за музика хората пишат само за това, което слушат, което си тананикат, любим текст, поздрави някой и т.н. Тъпо. Темите в Мнения поне за мен са най-интересни след спорта. Повечето хора изказват наистина интересни позиции, които са аргументирани и някакси ми е кеф да ги е чета. Изобщо този раздел е като цяло и най-добре оформен и най-съдържателен. Става хубаво дори и когато се завърже някакъв ожесточен спор, защото четейки мненията на различните страни си изграждам и аз мнение по дадения проблем. Да, темите от Мнения наистина са най-интересни. От хоби са готини Размисли и страсти до момента, в който някой познат на разпитвания не превърне темата в личен разговор, който спокойно може да проведе и по телефона, но го прави във форум, за да изглежда по-тежко. За снимките на потребители темата е готина, особено когато снимки пускат ренесанс, димаж, сетлето и още някои момичета. Момчетата в по-голямата си част не заслужаваме внимание