ники написа:
Сори, че не е по темата, ама шао, ти не учатваш ли в един клип на Джина Стоева?
Ники, що за въпрос задаваш?
Между другото "Няма да ти мине" ми е от любимите клипове, предполагам и за Шао
На мен друго ми е чудно. Как може човек с такива успехи да хленчи редом с хорица като "prizivzaborba"? Не говоря само за него, но и за другите като него. Въобще не ми скачайте на иронията. Не всеки има щастието да участва в клип и в риалити шоу, било Сървайвър или друго. За мен такива протестчета са само мрънканици. Не визирам конкретно този, но и предните, в които по всевъзможен начин бяха изтъкнати заведенията и клубовете като проказа. Там са нектарът и амброзията на живота, но на мен ми е абсолютно понятно, че не всеки може да усети тръпката и затова гроздето става кисело.
И аз имам щастието да се познавам лично с фолк певици, което за вас е първопричината (а мей би единствената) да не скачам срещу заведенията.
И не разглеждам кой какво работи, кой колко получава и прочие. Парите са изключително важни, но сведени само до обикновен екзистенциализъм (зачетете Далчев между редовете) са едно нищо. Правят човека ненаситен и неосъзнавайки ценностите на живота се чуди, кое му пречи. Как така на ученолюбивите, които никога, ама никога не са отвличани от извънземни, даже хиляди пъти не са отвличани от извънземни (имаше подобен скеч в "комиците"), да перифразирам - с ръка на сърцето нито един път не са стъпвали в кое да е заведение, не са работили по време на следването си и в прекрасен момент (пак не ми скачайте, защото моментът в дейстителност е черен, но за други идеален) им запречиха заведения, строителства, концесионери и тн.?
Още малко и с Ники ще извадим кирливите ризи на тези протести
Момчета и момичета, обвързани с протестите - малко се позамислете не слугувате ли на този и на онзи? Щом вие нямате лична изгода, значи друг има. В България всеки път се доказва как един преуспява на гърбове на други. Само пропорцията е плаваща.
И преди да сте се опитали да пуснете "контрата" - не забогатяват ли някои на моя гръб, само ще ви кажа, че да седиш на една маса с тях е оферта пред това да скачаш на студа пред Парламента.
Не се ли разбра в кошера кой е работник, кой е царица? Не може всички да са царици.
Това е проблема на България. Много ви се моля, преценете си мястото, с хленчене по форуми и площади не можете да надскочите себе си, а по-добре си вършете работата. Тихомълком си живея, никой не знае какво ми пречи и какво не и това си е. А кое правя шумно, няма да казвам