Шепот написа:
Така.
Мирослав е участвал в клип на Джина Стоева и в риалити шоуто "Сървайвър" (защо не гледах втори сезон, защо, защо, защо), следователно според теб трябва да е надраснал такива долнопробни мрънканици
Съвършено вярно, продължавам да го твърдя
Шепот написа:
природозащита
Смесваш нещата. Интересувам се много от екология и два ресора - енергийна ефективност; алтернативни източници на енергия
Обичам си нашите планини и морета.
Шепот написа:
спиране на постоянните злоупотреби и кражби от всякакво естество на настоящите властници?
Оххх, много сложен въпрос, с площадни подскоци е трудно да се реши. На изборите един вид нямаме избор. За който и да гласуваш - все тая. Народа ги бил избрал... Че те сами се предлагат и който и да избереш, същата. Ако не гласуваш - защо не си гласувал. Това как ви се струва? Нормално ли?
Шепот написа:
Бетоне, тук не става въпрос за това кой кога и колко пъти ходи на дискотека. В купоните няма нищо лошо
Имаш правилен ход на мислите.
Шепот написа:
незаконните заведения, в които убиват хора
Тук има художествена окраска.
Сега моето становище и наблюдения:
- на 18-ти декември, когато за последен път бях в заведение в Студентски (Дай Дай) куки с калните кубинки влязоха да проверят обстановката
- КАТ затегнаха контрола. В малките часове не можеш да влезеш или излезеш от Студентски без проверка. Снощи например дори завардиха задния вход за 50-тите блокове откъм посолствата. Към 4 и нещо тъкмо си идвам, слънчогледката, десен мигач, намалям музики, гася фарове за мъгла (такава нямаше, но на хлъзгав път ги включвам, за да вадя очите на задните, та да не получа изненада именно оттам) и последва стандартната процедура: документи, въпрос 1: откъде си, въпрос 2: употреба на алкохол.
Аз нарочно минавам отзад, да не ме спират, защото съм по къс ръкав и само да отворя стъклото нахлува студен въздух. Но снощи се наложи. И куката се усмихва - "откъде така в този късен час?". Разказах му с две думи и много му хареса. Да ме извини, ако беше топло времето, щях надълго и нашироко да му разкажа.
- смятам протеста за безсмислен, нещо повече - извличане на дивиденти на гърба на протестиращите, така че НЕ подкрепям този митинг!
кой повика кой почука написа:
дано се съберат доста хора, че от доста време чакам тази възможност да се смеся с тълпата да си откъртя едно павенце и да го хвърля случайно срещу голямата бяла сграда срещу паметника

Стига, бре.
После тези, които не сме хвърляли трябва да плащаме за тези, дето са хвърляли.