Дата и час: 16 Яну 2026, 16:03

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 45 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Студентски съвет е против протеста на 14 януари
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009, 14:07 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Не знам дали сте разбрали, но вчера студентски съвет на СУ излезе (на една маса с Михо Миков) и се обяви против протеста. казаха, че те бил иза диалог, а не за радикални действия.

Дано темата не бъде изтрита, ще се разбере веднага :D

Мнения?

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Студентски съвет е против протеста на 14 януари
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009, 14:35 
В началото бе словото

В правилника на СС към СУ пише, че те не могат да изразяват политически позиции по никакъв начин. Сядането на една маса със член на Кабинета и обявяването против борбата на едни млади хора за по-добро бъдеще в една по-добра държава е чиста проба политическа позиция. Другото което е - след като не искат да имат нищо общо с протеста да си траят бе. Как така те ще казват, че студентите от СУ са против протеста. Ами ето, аз не съм. Още адски много хора не са против протеста и в сряда ще са пред НС. Мисля си, че е редно за такава отговорна позиция първо да се допитат до всички в тоя университет. И те самите с колко на колко гласа са решили да излязат с тази позиция. Имаме си Студентски Съвет досущ като политиците ни. Избрали сме ги за да ни представляват, а те правят каквото си искат и то точно против нашите искания и очаквания!

ОСТАВКА НА МИШКИТЕ ОТ СС !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009, 15:09 
Да живей словото
Аватар

Студентският съвет в този си вид е една абсолютно формална структура, която само харчи пари(които въобще не са малко), не отчита каквато и да е дейност за която цел реално е създадена. Напълно безполезна и не виждам смисъл от нейното съществуване!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009, 15:15 
В началото бе словото

Именно. Те тези пари какво ги правят и пред кой се отчитат? Някой студент знае ли какво прави въпросния Съвет и с какво помага на дадения студент? НЕ! Голям автогол си вкараха тия глупаци вчера. Скоро ще си понасят последствията. Свърши се с мълчанието и търпението ни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009, 17:10 
Автентичната котка
Аватар

Благодарил (а): 129 пъти.
ъъъ...СС срещу протеста на студентите за по-добро бъдеще :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009, 18:05 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Айде да сваляме СС.
Скачайте!
Айде да сваляме счетоводителката. Айде да сваляме касиерката. Да свалим и чистачката :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009, 18:19 
В началото бе словото

Много сте оригинални, ченгесарчета

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009, 18:22 
SentineL
Аватар

Благодарил (а): 28 пъти.
Бeтон написа:
Айде да сваляме СС.
Скачайте!
Айде да сваляме счетоводителката. Айде да сваляме касиерката. Да свалим и чистачката :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Не е нужно да се стига до сарказъм. Паразитните структури, които с нищо не помагат на хората, на които по предназначение трябва и са длъжни да помагат, трябва да се изкореняват, превъзпитават и/ или преорганизират. Далеч съм от мисълта, че СС е излишна структура, но е факт, че нещо не е наред с тази организация.
Бетоне, ти изобщо някога протестирал ли си за нещо? Смисъл от всичките ти постове напоследък оставам с впечатлението, че според теб живеем в страната на мечтите, където всеки си върши работата идеално, никой не залоупотребява с власт и нищо не трябва да се пипа.
Всъщност ако следващият министър - председател е върл метъл и затвори всички поп - фолк заведения в България, тогава ще протестираш ли?
:roll:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009, 18:29 
В началото бе словото

Той изглежда е от масата, която управляващите си създадоха - слуша чалга ,гледа как Кубрат бара Андреа и е доволен от живота. Хляб и зрелища за народа. що му е да протестира? Дреме му на него, че държавата едва не се е разпаднала. Важното е д аима чалга и кючеци. Такива промити мозъци са изключително удобни за управляващите

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009, 18:30 
Автентичната котка
Аватар

Благодарил (а): 129 пъти.
аз от СС само оплаквания чета и слушам... значи доста му куца...нямам нищо против и него да го превъзпитаме, поне да има полза, щото от сегашните ми впечатления - полза никаква :)
а да се обяви ПРОТИВ такова нещо... >.< разбирам да си замълчат и да не заемат позиция, ама против самите студенти ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009, 18:34 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Бетон ще започне протести като завърши педагогиката и усети, че не му стигат парите от учителската заплата за входа в Плазичката. :cheers: Тогава ще му дойде акъла. :)

Иначе по темата: Срам ме е, че малоумници, които сме ги избрали да ни подкрепят, застават на една маса с тези, срещу които протестираме. Срам ме е, че СУ, който претендира да е движещата сила на обществото ни е "проти в радикални действия". :shock:

Последна промяна G__ на 12 Яну 2009, 18:37, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009, 18:35 
Proud and Noble Man
Аватар

Търсете положителното - СС е заявил някаква позиция :lol: Това си е радикална стъпка напред. Скоро (е, колко скоро, с тоя темп след около 10 години) ще се появят и признаци на мозъчна дейност :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009, 19:16 
Europa League
Аватар

camel написа:
Смисъл от всичките ти постове напоследък оставам с впечатлението, че според теб живеем в страната на мечтите, където всеки си върши работата идеално, никой не залоупотребява с власт и нищо не трябва да се пипа.

Значи не си чел достатъчно. Аз кога бях по митинги...... Разбрах, че не това е начина и ползи никакви няма. И на учителската стачка съм бил. И тъкмо в разгара й от ФМИ направихме митинг и се развали точно от такива "студентски" организации като призив-мризив и подобни с тъпите си искания и фалшиви лозУнги - ний тъй, ний иначе.
И не съм казвал, че живеем идеално. Просто напоследък спряха да ме учудват всякакви абсурди, да се оплаквам или от сорта... тук-таме пиша за нещо свързано с училищата, ученици, такива неща... въпросите ме касаят пряко и болшинството от постовете ми са "нощни" и явно това ще да е причината да мислиш, че живеем в розов свят.
Доста често чета градски вестник и първите му страници са посветени на абсурди. И какво? Да ме учдуват, да се надъхвам, да скачам... не знам си какво? Даже ги приемам за нещо нормално. Щях да се учудя, че е иначе.
G__ написа:
Бетон ще започне протести като завърши педагогиката и усети, че не му стигат парите от учителската заплата за входа в Плазичката. :cheers: Тогава ще му дойде акъла. :)

Аха. Ти за мен се притесни. Що? Ти каква заплата ще имаш? По-ниска от учителска ли?

Колкото до СС и всякакви ФСС-та, които са само фъс - те са рудиментарни органи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009, 20:18 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
Аха. Ти за мен се притесни. Що? Ти каква заплата ще имаш? По-ниска от учителска ли?

Колкото до СС и всякакви ФСС-та, които са само фъс - те са рудиментарни органи.

:) Старая се да уча малко повече от теб очевидно, в следствие на което мозъкът ми може да прецени, че за да се променят заплатите трябва да ида и на протеста.(не че самк протестите оправят нещата, но помагат). И да, в крайна сметка специалността ми е по-перспективна от педагогиката. :) (без да се обиждат останалите педагози). И отивам на протеста, заради такива като тебе, които нямат никаква представа от нищо, но в крайна сметка ни управляват. Не искам някакви бетончовци да са начело на държавата ми и затова, за да не може ти след време да се намърдаш някъде, отивам да протестирам. 8) Повече не си търси оправдания за това, че няма да си там. Разбираемо е.

Тъпо е, че темата е уж за функциите за СС, а бентончо се опитва да пуска безсмислени постове, за да избива комплекси. Това ли е градация. Защо не говорим наистина за СС и излагацията там, ами разговорът се принизява винаги до бетончовски истории. Айде стига. ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009, 20:28 
Europa League
Аватар

Като няма какво друго да се каже, се подновява старата песен - коя специалност е по-трудна, коя по-перспективна, коя не знам си какво.
Оххх, ти ако си първи курс и се надъхваш да изтъкваш - колко ти е трудна специалността и колко перспективна... да, разбираемо е, преживял съм го това мерене на пишки. Нищо особено не е, най-добре всеки да си гледа работата, както написах в една тема.

СС... те свършили ли са нещо смислено, че да ги коментираме? От профукването на парите в Боровец не съм чул нищо друго.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 45 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. За новото убийство в Студентски град и за протеста...

в Студенти - общ форум

Ira_dei

8

577

02 Мар 2012, 03:09

slighter Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Студентски съвет в Търново е против кампания Aнти-СПИН???

в Новини

Dobromir

1

7315

13 Юли 2013, 16:12

Kristo Преглежда последните мнения