Из дискусионния форум на дангалаците:
"
Тъй като има голяма вероятност протестът да се превърне в национален, е важно и исканията да бъдат съответни.
Те трябва наистина да са важни:
Точка 1 от исканията трябва да е:
1. Промяна в избирателната система и приемане на ДОИП (Допълнително ограничаване на избирателни права) по максимална възраст (55-60 г.) и минимално образование (завършен 3-6 клас).
Всичко друго са подробности.
Всички с плакати
ИСКАМЕ
ДОИП
Fight the real enemy!
Да се преборим с истинския враг!"
Обърнете внимание на първото изречение. Прочетете го няколко пъти на глас и ви гарантирам,че ще се смеете на глас
А "ДОИП" (Допълнително ограничаване на избирателни права).... Ох, "ДОИП"... Оправихте ми седмицата с това ДОИП, дангалаци, всеки ден ще си го гледам във форума, когато ми е криво, обещавам ви. Ето, започна да се вижда нещо положително от "протеста" - хората се смеят, значи са щастливи. Повече протести и повече битки с истинския враг тогава!

"В декларацията си протестиращите са категорични, че няма да са повече роби на управляващите, защото управляващите са техни служители. Част от исканията до 40-то Народно събрание обяви студентът Борислав Сандов: до края на месеца да бъдат раздадени директните плащания за площ, полагащи се за 2008 година, на всички земеделски производители, да бъде намален от 4 на 1 месеца срокът за изплащане при одобрен и изпълнен проект по програмата за развитие на селските региони, да има възможност за участие в браншовите организации и в управлението на Държавен фонд „Земеделие”, да бъде засилен контролът и да бъдат въведени квоти и мита при внасяне на земеделски продукти от страни извън Европейския съюз. "
Дангалаците го избиват вече на раздвоение на личността - ту са студенти, ту са млекопроизводители, в случая този чете някакви искания на земеделци и се бори за Държавен фонд "Земедели" и за селските райони???
"Студентски" протест, започнат след убийството на студент, стигна до там, че "лидерите" на студентите започнаха да четат декларации "да бъде засилен контролър и да бъдат въведени квоти и мита на земеделски продукти" ?????????
Аз като казвам, че като не знаеш какво правиш, по-добре не го прави, кой да ме слуша...